Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemini başlattı…

Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemini başlattı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda yaşadığı çöküşün etkisinde kalmaya devam etse de, iyi haberler geldiğini görebiliyoruz. Halen iflas ve kriz söylentileri büyük ölçüde piyasayı etkisi altına aldı. Ancak Celsius’un yaptığı ödemeler sayesinde yatırımcılar biraz daha nefes aldı.

Diğer yandan büyük finans kurumları yeni varlık sınıfının sunabileceği fırsatları giderek daha fazla fark ediyor. Bunlardan biri Goldman Sachs. Şirket, bir aracı kurum sağlayıcısı BGC Partners’ın bir yan kuruluşu olan GFI Securities LLC aracılığıyla Asya’da Bitcoin vadeli işlemlerini başlattı. 

Kurumsal şirket ilk blok ticaretini gerçekleştirdi. Bankacılık devi Goldman Sachs 5 Temmuz’da yayınlanan basın açıklamasıyla resmi olarak başlamış oldu.

Dev bankacılık şirketi Bitcoin vadeli işleme start verdi

Basın açıklamasına göre, Asya piyasalarında CME Group Bitcoin opsiyon sözleşmelerinin ilk aracılı blok ticareti ve Cumberland DRW LLC ile Goldman Sachs arasında düzenlendi.

Duyuru hakkında yorum yapan BGC’nin Asya Pasifik CEO’su Brad Howell, 

“Goldman Sachs ve Cumberland ile bu amaçla ortaklık kurma konusundaki iyimseriz. Bu işlem, BGC’nin kripto para birimi teklifimizi genişletmeye ve hızla gelişen bu varlık sınıfını geliştirmede küresel karşı taraflarımızla birlikte çalışmaya olan bağlılığını gösteriyor.”

Basın bülteninde ayrıca, BGC’nin kripto para birimi sektöründeki büyümeyi öngörerek büyük finans merkezlerinde elektronik platformlar ve sesli/hibrit listelenmiş aracılık masaları başlatmayı planladığı belirtildi.

Goldman Sachs kriptonun geleceğine bakıyor

Bankacılık devi Goldman Sachs daha önce operasyonlarına kripto para birimlerini eklemeye ilgi göstermişti. Aralık 2021’de Wall Street devi, vadeli işlemler ve diğer sentetik kripto teklifleri gibi ürünlere odaklanmıştı. Atrıca kurumlara kredi sağlamak için Bitcoin’i teminat olarak kullanmayı keşfetmek için diğer birçok üst düzey ABD bankasına katılmıştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin