Golden cross’u ilk gören Litecoin heyecanını kaybediyor
Golden cross’u ilk gören Litecoin heyecanını kaybediyor

Golden cross’u ilk gören Litecoin heyecanını kaybediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Litecoin (LTC), golden cross’dan sonra kârlarını geri veriyor.
  • Temel seviyelere geri dönüş, boğalar ve ayılar için ölüm ya da ödül

Yükselen golden cross (altın haç) teknik desenini ilk gören kripto paralardan olan Litecoin, desen kendiliğinden ortaya çıkarken biraz yükseldi, ancak altın haç’tan sonra bir miktar temelden vazgeçti.

LTC- USD günlük grafik
LTC- USD günlük grafik

LTC/USD güne yaklaşık yüzde bir oranında gerileyerek 80,833 dolar seviyesinde giriş yaptı ve hafta sonu ticaretinde şimdiye kadar yüzde 3 aralığında az işlem görüyor. Günlük grafikte, piyasa değeri 5 milyar doların altında olan ve piyasa değerinin en yüksek olduğu beşinci kripto para birimi, yükseliş teknik modeli olan “altın haçı” gören ilk kripto oldu ve geçen ayki ralli sırasında en büyük kazanan oldu, ancak şimdi birkaç gündür parlaklığını yitirdi.

LTC -USD 180 dakikalık grafik
LTC -USD 180 dakikalık grafik

180 dakikalık grafikte kripto para sıçraması gereken bir fiyata ulaştı, ayılar kontrol altına alınamazsa zıplama başarısız olmuş demektir, bu durum Litecoin için daha da büyük bir pozisyon kaybına yol açabilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin