featured
Goldea ICO

GOLDEA; Altın Madenciliğinde Yeni Bir Dönem, ICO Hazırlığı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altın madenciliği 5000 yıllık bir geçmişe sahip olan ve her şekilde bugüne kadar kazanç elde ettiren bir yatırım türüdür. İnsanoğlu bugüne kadar Dünyada yılda yaklaşık 2,500 ton altın çıkarttı ve buda Altın endüstrisini yılda 1 trilyon doları üstünde bir değere taşıdı.

2016 yılında altın madenciliğinde küresel üretimde %2’lik bir artış oldu yalnız dünya genelinde sadece %0,5 gibi kesim bu pastadan pay alıyor. Zenginlerin daha çok zengin olduğu ve para kazandığı dilim. Birçok bürokrasi ve erişilememezliğin olduğu altın madeciliğinde en büyük sorun eşitliğin olmaması. Sadece devlerin sahnede olduğu bir dünya.

 

GOLDEA  mevcut sorunu,blockchain alt yapısıyla çözmeyi amaçlıyor. Dünya çapında erişilebilirliği etkisiz hale getirmek, aracılık maliyetlerini ortadan kaldırmak ve altın madenciliği yapma riski ortandan kaldırmak için akıllı sözleşme ile finansman süresince başlıyor. ICO projesine paralel olarak; yapım aşamasında, üçüncü şahısların varlığı olmadan % 100 güvenlikle imkanı salıyor. Böylece engelleri ortadan kaldıran, tam şeffaflık modu oluşturan bir yapı ile altın madenciliğinde yeni bir dönem başlatmak istiyor. 

Altın üretimini simgeleyen GOLDEA, altın madenciliği potensiyel kilidini açacak dünya çapında milyonlarca yatırımcıya ve 500 milyar doları aşan yeni altın madenciliği ekosistemi yaratmaya davet ediyor.

İlk gerçekleştirilecek proje, 10 ton altın rezervi ile Mali Cumhuriyeti’nde bulunuyor ve dört ayrı ICO turunda planlanıyor. Dört ay boyunca. İlgili belgelerle birlikte video ilerleme raporları her turda yayınlanacak, sınırlı miktarda GEA token değerinin büyümesini sağlayacak sınırsız genişleme potansiyeline ulaşılacaktır.

GOLDEA, topluluğuna katılmak, altın madenciliği endüstrisini demokratikleştirmek ve yoksulluğa karşı mücadeleye katkıda bulunmak için gelirinin bir kısmını toplum kuruluşlarına ayırmayı planlıyor. 

Ön satışta şuana kadar 245.000 dolar toplayan GOLDEA, ICO turuna; 1 Aralık 2017 tarihde başlıyor.

websitesi; https://www.goldea.io

Telegram; https://t.me/goldea_ico

Facebook; https://www.facebook.com/goldeatoken/

Twitter; https://twitter.com/GOLDEA_io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin