Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Goerli testi başarıyla devam ederken, Ethereum Merge için yol hızlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goerli birleşmesi başarılı bir şekilde devam ediyor. Ethereum Merge için kritik bir test olan Goerli sorunsuz sürüyor. Bu sayede, Eylül ortasındaki Ethereum Birleşmesinde daha fazla gecikme olmayacağına dair artan bir güven oluşuyor.

Ropsten ve Sepolia’dan sonra Goerli, birleşmeden geçmesi planlanan son test ağı. Resmi olarak 11 Ağustos bir Hisse Kanıtı (PoS) blok zinciri haline geldi.

Goerli test ağı birleştirmesi bugün herhangi bir önemli sorun olmadan tamamlandı. Bu, 19 Eylül için belirlenen geçici Ethereum Merge tarihinde herhangi bir gecikme olmayacağını gösteriyor.

Geliştiriciler Ethereum Merge için iyimser

Çekirdek geliştirici Preston Van Loon ve podcaster/ETH savunucusu Anthony Sassano, Ethereum ekosistemindeki çok sayıda önemli geliştirici ve figür, başarılı birleşme konusundaki coşkularını paylaşıyor. Geliştirici,

“Ethereum ana ağı!! Birleşme geliyor. Ancak bazıları, önceki iki testnet birleştirmesinde de mevcut olan küçük sorunlar var.”

Ethereum geliştiricisi Marius van der Wijden, süreci biraz yavaşlatan iki farklı terminal bloğu ve çok sayıda güncellenmemiş düğüm nedeniyle ağda bazı karışıklıklar olduğunu belirtti ancak işlerin yine de oldukça iyi göründüğünü belirtti.

Ethereum Merge tamamlandıktan sonra, bir sonraki önemli dönüm noktası, Ethereum için, “veri depolama gereksinimlerinin dağıtımını, toplamaların daha da ucuz olmasını ve düğümlerin daha kolay çalışmasını sağlayacak” önemli ölçüde artıracak çok aşamalı parçalama yükseltmesi olacak.

Ethereum fiyatında son durum

Ether (ETH) fiyatı, Birleşme öncesinde bir meteorik pompa üzerinde. Fiyat son 1 ay içinde artış yaşadı. 3 aylık grafikte ise eski seviyeleri olan 2 bin dolara yaklaştı. Ethereum fiyatı, son 30 gün içinde %72.2 artışla 1.900 doları aştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin