Bitcoin madencilerinin saatlik kazancı dudağınızı uçuklatacak!
Bitcoin madencilerinin saatlik kazancı dudağınızı uçuklatacak!

GMO İnternet madencilik faaliyetleri ile sektöre neler katabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

GMO İnternet, dünyanın en büyük varlıklarından biri olan kripto para madenciliğine başlıyor. Japon firması, yıllar içerisinde Bitcoin ve diğer kripto paralara güçlü bir destek verdi. Madencilik girişimleri nedeniyle, bir sonraki önemli gelişmeler bu açıdan göz önünde bulundurulmaya değer.

GMO İnternet ve madencilik faaliyetleri

4- Kimliğe bürünme sorununu ele alma

Kripto para dünyası tek bir pressing sorunundan haberdar oldu “phishing”. Bu suç faaliyeti, sektördeki önemli isimler ve şirketler için de geçerli. GMO İnternet, 2018 yılının Şubat ayında kendi kimliğine bürünen web sitesinin varlığını doğruladı. Bu sorun hızlı bir şekilde sonlandırıldı ve sahte web sitesi artık kullanılmıyor gibi görünüyor. Şirketlerin bu gelişmelere çok önem verdiklerini görmek ve müşterilerini buna göre uyarmak çok güzel.

3- Yeni madencilik donanımı

Kripto para madenciliğini araştıran herhangi bir şirketin izlemesi gereken süreç, mevcut donanım ve altyapının güçlendirilmesi. GMO İnternet’te, son birkaç ay boyunca çeşitli yeni madencilik üniteleri tanıtıldı. Birimler, kripto para birimleri için 7nm teknolojisini kullanan GMO Miner B2’yi içerir.

Bu değişiklik, 33TH/s’lik bir hashta ulaşabilen GMO Miner B3’ü takip etti. Söz konusu ünite 2018 yılının Temmuz ayında piyasaya sürüldü ve bu yıl sona ermeden yeniden gözden geçirilen bir başka ünitenin piyasaya çıkması mümkün. Madencilik donanımının daha verimli hale getirilmesi uzun vadede genel kârlılığı artıracak. GMO İnternet gibi varlıklı şirketler bile, belli nedenlerden dolayı, her zaman Bitcoin ve altcoinlerin madenciliğini yaparken kâr elde etmek isterler.

2- Bitcoin Cash fiyatı düşüyor

Kripto para birimi madenciliğini araştıran birçok şirkete benzer şekilde, GMO İnternet, ilk Bitcoin Cash’e ilgi gösterdi. BTC ve BCH madenciliği arasındaki kârlılık, son bir kaç ay içerisinde oldukça düzenli bir şekilde değişti. Ancak Bitcoin Cash fiyatın son dönemde düşüş yaşıyor. GMO İnternet, Bitcoin Cash madenciliğini tamamen bırakıyor.

Tartışmalı bir karar olsa da, şirket Bitcoin Cash’in benimsenmesini arttırmak için sektörde değil. Bunun yerine, mümkün olan her durumda bir kâr elde etmeye çalışıyor ve belirli para birimleri geçici olarak düşmeye devam ediyorsa bunları portföyünden çıkartmakta tereddüt etmeyecek. GMO İnternet’in gelecekte bir noktada Bitcoin Cash madenciliğini eski haline getirmesi mümkün, ancak şimdilik bu şirket için bir öncelik değil. Şirket, donanımlarının çoğunu Bitcoin madenciliğine ayırıyor.

1- ZCash madencilik yazılımı tanıtımı

GMO İnternet’in aniden bir ZCash madencilik girişimi başlatması insanlar için büyük sürpriz oldu. Gizlilik odaklı kripto paranın bazı başarılarına rağmen, bu oldukça ilginç bir karar. Şirket, bu seçeneği, özellikle Equihash madenciliği algoritması için inşa edilen CryptKnocker GPU madenciliği yazılımı ile takip ediyor.

Bu yeni madencilik yazılımı müşterilerin indirmesi için ücretsiz, ancak şirket, müşteri üzerindeki çalışmaları için tüm kazançlardan %2 kesinti yapacak. Yazılım geleneksel Euihahs madencilik çözümlerine kıyasla çok büyük bir gelişme sunabilir. Bazı durumlarda, madencilerin işlemdeki toplam kazançlarını iyileştirerek %10’un üzerinde bir verimlilik artışı kaydedilebilir. Topluluğun bu madencilik yazılımına nasıl tepki verdiğini görmek ilginç olacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin