featured

Globiance’in kendine özgü, GBEX Tokenine odaklan

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GBEX tokeni, en deneyimli kripto alıcılarının bile dikkatini çeken heyecan verici, yeni, hızla ortaya çıkan bir kripto belirtecidir. GBEX’i farklı yapan şey, onu muhteşem oluşudur!

İşte patlama potansiyeli olan bu muhteşem tokeni satın almak isteyebileceğiniz nedenlerden sadece birkaçı…

  • Benzeri olmayan bir token GBEX’in faydası ve gerçek “kullanım durumu” vardır. GBEX, kriptonuzu kullanmanıza ve bankacılık fonlarınızla tek bir yerde etkileşim kurmanıza olanak tanıyan bir Banka/Borsa “hibrit” tokenidir. Kullanıcılar, alışverişe gitmek, fatura ödemek, borsalarda satın almak/ticaret yapmak veya işlem yapmak için Globiance banka kartlarını veya ‘GBEX tokenlerini’ kullanabilir. Aynı zamanda GBEX token ödülleri kazanır. 

*Globiance Banka kartı, kullanıcıya hızlı ve sorunsuz işlemler için geleneksel veya kripto para birimini yerel para birimine dönüştürme olanağı sunar.

  • GBEX tokeni XDC ağında kurulmuştur. ISO20022 mesajlaşma standartları ile uyumludur ve birlikte çalışabilirliğe sahiptir. GBEX Marketcap’i 200 milyonun altındadır.
  • GBEX deflasyonist bir tokendır. CEX veya DEX’te (her ikisi de Globiance Platformunda mevcuttur) alım satım yapılabilir. Aynı zamanda toplam GBEX arzının her işlemde sürekli olarak yanmasını ve erimesini sağlar. Daha az token = GBEX sahiplerine daha fazla değer anlamına gelir.
  • GBEX hızlıdır! Kripto ticareti söz konusu olduğunda, şu anda mevcut olan en hızlı ve en güvenli teknolojiyi kullanır. GBEX, XDC ağı ve Crypto Sphere’deki en hızlı, en güvenilir ağlardan biri olan Blockchain 4.0 (XDPoS 2.0) üzerinde inşa edilmiştir.
  • GBEX’i kullanması ucuz ve şu anda GBEX’i satın almak daha ucuz. İşlemler bir kuruştan daha az maliyetli ve işlenmesi sadece birkaç saniye sürüyor! Basit bir işlemin işlenmesi için saatlerce beklemek yok. Kripto borsanız/ticaret için büyük bir değer elde etmek istiyorsanız, Globiance ve GBEX tokeninden başkasına bakmayın!
  • GBEX sahiplerini ödüllendiriyor!! GBEX Ödül sistemi ile Globiance Platformunda birkaç farklı şekilde günlük işlemler yaparak GBEX tokenleri kazanabilirsiniz.
  • GBEX, katılan GBEX cüzdanları arasında her transfer edildiğinde, %4 vergi alınır. Bu vergi ardından Globiance’a özel yakma/ödül sistemi aracılığıyla GBEX sahiplerine hemen geri ödenir. GBEX token sahiplere %2 verilir ve ek %2 toplam GBEX arzından hemen yakılır.
  • CEX’te yapılan her İşlem, Globiance’ın kendisinden GBEX sahiplerine %12 dahili katkı sağlar. Bu %12, doğrudan CEX işlemlerindeki Globiance kar marjından gelir ve sahiplerine başka bir yakma/ödül avantajıyla geri ödüllendirilir. Toplam arzın %6’sı yakılır ve diğer %6’sı GBEX sahiplerine GBEX tokenleri şeklinde ödüllendirilir.
  • GBEX token sahipleri, Globiance Platformunun “Anti-Whale dump özelliği” aracılığıyla potansiyel “Kripto Balina Saldırıları”ndan korunur. Toplam GBEX arzının %0,5’inden fazlası tek bir KYC onaylı cüzdanda tutulamaz. Ani düşüşlere izin verilmez!
  • Globiance Banka Kartları halihazırda 13 ülkede aktiftir. Birkaç ülke ile daha çalışmalar sürüyor. Globiance, küresel bir platform olmayı hedefliyor. Dünya çapında kripto kullanıcıları için bir bankacılık dayanak noktası olma yolunda ilerliyor. Globiance bu yönden ilk ve tek olacak; Kripto/Banka/Borsa/CEX/DEX/AMM sistemleri mevcuttur.
  • GBEX, en iyi kripto topluluklarından birine sahiptir. Globiance ekibi güler yüzlü, cana yakın ve sorularınızı yanıtlamaktan her zaman mutluluk duyuyor.
  • GBEX çevrimiçi desteği her zaman mevcuttur ve tam kadroludur ve yardıma ihtiyaç duymanız halinde ‘Canlı’ çevrimiçi sohbet veya destek ile size yardımcı olmaya hazırdır.
  • GBEX şu anda piyasada düşük bir fiyata mevcuttur. Hayatında bir kez karşılaşabileceğin bu fırsattan yararlan, erkenden katıl ve fırsatı kaçırma!!

Çok Yakında GBEX’te olacaklar:

GBEX ‘STAKING’ 

Herkes Stake etmeyi seviyor. GBEX’in gelecekteki GBEX Staker’larını çok mutlu etme planları var. Çok yakında, GBEX tokenleri aşağıdaki şekillerde Stake edilebilir;  

  1 Yıl     – 10%

  6 Ay  – 8 %

  3 Ay – 6%

Referanslar

Globiance’da referanslarınıza değer veriliyor! Ekip bir ‘Referans’ın GBEX için paylaşmanın en güzel yolu olduğuna inanıyor. Yeni bir GBEX sahibiyle sonuçlanan her GBEX sahipleri referansları içinçeşitli imkanlar sunuluyor.

  • Seviye 1 – Bir Ömür Boyu Ödül için referansınız tarafından yapılan işlem ücretlerinin %20’sini kazanın
  • Seviye 2 – Referans olduğunuz kişi başka bir kişiyi referans olursa, arkadaşlarınızın referanslarının işlem ücretlerinden GBEX tokenlerinde %5 ödül kazanacaksınız.
  • Seviye 3 – Arkadaş ağınızın tümünden %1 ödül kazanacaksınız. 

NFT Marketplace ve GameFi yine yakında ekip tarafından duyurulacak.

GBEX tokeni, ağ kaynaklarının nasıl tahsis edildiğini ve GBEX tokeninin nasıl geliştirildiğini belirlemek için Yönetim oyları için kullanılacaktır.

Globiance hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Ayrıntılar için globiance.com sayfasını ziyaret edin.

GBEX aşağıdaki borsalarda satın alınabilir;

GlobianceCEX (https://eu.globiance.com/) (CEX)

GlobianceDEX (https://dex.globiance.com/) (DEX) uyumlu D’CENT (mobil) veya XDCPay (tarayıcı) cüzdanları. 

Globiance Uygulamasını bugün indirin ve ödüllerinizi kazanmaya başlayın!

GBEX’i LBANK, Bitrue, ProBit, İndoex ve Bitmart’tan da satın alabilirsiniz.

Türkçe Tanıtım Sitesi: gbextr.com

İngilizce Websitesi: globiance.com


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin