featured

Globiance ve Metaverser – Devrimci füzyon metaverse ile küresel finans

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Globiance, bir işbirliği (MOU) yapıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

Globiance ve Metaverser arasında yakın bir işbirliği ve çalışma ilişkisi geliştirmek için imzalanmış ve üzerinde anlaşmaya varılmıştır.

Globiance Kurucusu ve CEO’su Oliver Marco La Rosa ve Metaverser’ın Kurucusu Anoush Ohadi, karşılıklı yarar sağlayan bir işbirliği geliştirmek için bir mutabakat imzaladılar.

Bu çaba, daha geniş platformlar oluşturmak için gerekli çerçeveyi sağlayacak, kullanıcı tabanı ve dünya çapında benimsenmesi için bir ağ geçidi açın.

Metaverser, kullanıcıların metaverse içinde oynarken eğlenmelerini ve farklı oyna-kazan oyunlarından gelir elde etmelerini sağlayan sanal bir dünyadır. Metaverser, oynayarak öğrenebileceğiniz görevler ve zorluklar sunar. Oyun, hem finans dünyasını hem de oyun dünyasını bir araya getirerek oyunculara oyun oynarken gelir elde etme fırsatları sunar.

Oyuncular, çevrimiçi eğlencelerine gerçek dünya değeri katarak daha fazla kontrole sahipler. Metaverser, Sanal Gerçeklik teknolojisi, Oynaması Ücretsiz, Oyun, Oyna-Kazan, Oynamak için Kirala ve birçok seçenek sunuyor.

Globiance, ödeme ağ geçitleri, bankacılık hizmetleri, stablecoin ve merkezi ve merkezi olmayan bir pazar yeri ile eksiksiz bir bankacılık ve değişim platformudur. Globiance, 13 ülkedeki şubelerinden hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine ve 5 kıtaya hizmet veriyor. Piyasasını genişletiyor ve daha fazlası da yolda. Kullanıcılar, birçok para biriminde kripto ve Fiat cüzdanlarına erişebilir.

Kişisel banka/banka kartı, kriptoya erişmenin, alışveriş yapmanın, işlem yapmanın, ödül kazanmanın ve daha fazlasının uygun bir yoludur. Platformun deflasyonist belirteci – GBEX, Globiance’ın ev tokenidir. Globiance, hızlı, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0 üzerindedir. Minimum işlem onay sürelerine ve en düşük işlem ücretlerine sahiptir. Ayrıca ISO 20022 birlikte çalışabilirliği ve hatta adli araçlara sahiptir.

Metaverser’ın Metaverser içindeki en yeni projesi “Kripto Vadisi”, Sanal evreni.
En iyiler tarafından tasarlanan benzersiz şekilde özelleştirilmiş binalarla ilgi çekici bir sanal alan Metaverser’ın mimarları. Metaverser üzerinde Crypto Valley’in detaylı grafikleri ve özellikleri, cazibe listesine ekleyerek Metaverser’ı katılımcılar için eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim haline getiriyor.

Crypto Valley, en iyi kripto şirketlerinin girmesi için heyecan verici bir fırsat dünyasıdır ve Metaverser, gelecekteki girişimler, sonsuz olasılıklar ve daha fazlası için kapıyı açıyor.

Globiance, Crypto Valley’de ilk “Şubeyi” kurarak, operasyonları kolaylaştırmak ve müşterilere hizmet sunmak istiyor.

Oliver Marco La Rosa da proje için ‘Finansal Danışman’ rolünü üstlenmeyi kabul etti.

Yeni projeleri çekme girişimine liderlik edecek ve Metaverse içine katılmaya davet edecek.

Türkçe Tanıtım Sitesi: gbextr.com

İngilizce Websitesi: globiance.com


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin