Globiance ve Datachain

Globiance ve Datachain Bir Mutabakat Zaptı (MOU) İmzaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Globiance ve Datachain, bir mutabakat zaptı (MOU) imzalandığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Datachain Foundation CEO’su ve kurucusu Kazé A. ONGUENE ile CEO Oliver Marco LA ROSA arasında Globiance’ın kurucusu. Bu anlaşma, Globiance’ın finansal ve kripto para birimi olarak kanal / omurga – hem mevcut hem de gelecekteki Datachain çabalarının hareketi için bir fırsat sunuyor. Bu çerçeveyi oluşturmak, doğrudan Datachain Foundation’ın operasyonları ve platformlarından kripto para biriminin yanı sıra fiat alışverişine eşler arası erişim sağlayacaktır.

Globiance ve Datachain

Globiance’ın bankacılık endüstrisindeki kapsamlı teknik deneyiminden ve bunların birleşik kripto/banka değişim platformu yeteneklerinden yola çıkarak, Globiance’ın nanoevrendeki varlığı, güçlü bir temel oluşturmaya ve Nanoverse içinde yerleşim ağ geçitleri kurmak için yeni yollar oluşturmaya ve ötesine yardımcı olacaktır. Bu yeteneklerin eklenmesi, Datachain’in zaten iyi kurulmuş ortaklıklarına bir başka fayda katmanı ekler ve ‘benzer düşünen’ şirketlerin katılımıyla gelecekteki çok katmanlı projeler için bir davet görevi görecektir. Datachain ve Globiance, en son teknoloji güvenlik ve teknolojileri içeriden uygulamanın ve sürdürmenin önemini kabul eder; hem dijital hem de merkezi olmayan pazarlar.

Globiance

Globiance – ödeme ağ geçitleri, bankacılık hizmetleri, sabit paralar ve merkezi (CEX) ve merkezi olmayan (DEX) döviz piyasasına sahip bir bankacılık ve kripto değişim platformu. Globiance, perakende ve işletmeler için ödeme kaynaklarına sahiptir ve kripto ve fiat varlıklarına 7/24 erişim sunar. Globiance kişisel banka/banka kartları kriptoya erişmeyi, alışveriş yapmayı, işlem yapmayı, ödül kazanmayı ve daha fazlasını mümkün kılar. GBEX Token’a ev sahipliği yapar. Deflasyonist bir belirteç olan GBEX sürekli olarak toplam arzı yakıyor. Globiance, hızlı, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0’a dayanmaktadır. Platform, düşük işlem ücretleri ile minimum işlem onay süreleri sunar. Globiance, ISO 20022 birlikte çalışabilirliğinin yanı sıra adli araçlara sahip bir Otomatik Piyasa Yapıcısıdır. 13 ülkede şubesi bulunan, 5 kıtaya ve daha fazlasına hizmet vermekte olan Globiance, dijital pazardaki en benzersiz ve en hızlı büyüyen platformlardan biridir. Daha fazla ayrıntı için https://globiance.com adresini ziyaret edin.

Datachain

Datachain, açık kaynak temeli olarak işletilen merkezi olmayan bir veri yönetimi altyapısıdır. Federatif mimarisi, veri egemenliğini ve kritik veri korumasını desteklemek için tasarlanmıştır. Temeldeki dağıtılmış veri yönetimi altyapısı, eşler arası dijital ekosistemlerin uygulanmasını kolaylaştırarak bireyler, özel ve kamu kuruluşları (işletmeler, yönetimler, dernekler…) arasında heterojen verilerin güvenliğinin sağlanmasına, yapılandırılmasına ve güvenli bir şekilde değiş tokuş edilmesine olanak tanır.

“Altyapının kendine özgü Tokeni, merkezi olmayan dağıtılmış veritabanlarına veya Veri Cüzdanlarına dayanan AI ile güçlendirilmiş dijital hizmetlere erişim ve bunların kullanımını sağlar. Önyargısız algoritmalar ve güvenilir verilerle desteklenen bir makineden makineye ağ omurgasını oluşturuyoruz. Sürtünmesiz bir bilgi sirkülasyonu sağlıyoruz.” https://www.datachain.one adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Hem Globiance hem de Datachain altyapıları, mevcut en gelişmiş teknolojiler kullanılarak oluşturulmuştur. Birbiriyle işbirliği içinde çalışmak, karşılıklı yarar sağlayan, veri güvenliği sağlayan teknolojilerin uygulanmasıyla birlikte kapsamlı bir bilgi tabanının değişimini mümkün kılacaktır. Temel kripto ve finansal hizmetlerin dahil edilmesi yoluyla iş kapsamını genişletmek, her iki şirket için de çekici bir ektir. Sonsuz olasılıklar alemine kapı açar. Birlikte çalışarak, ‘Geleceğin Ağları’ tarafından tamamen dahil edilebilecek yeni nesil AI için evrensel bir çerçeve oluşturacaklar.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin