featured

Globiance Platformunda Listelenen Datachain (DC) Tokeni 5 Kasım’da Aktif

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Globiance CEO’su Oliver Marco La Rosa, Globiance Platformunda Datachain Token (DC) listesini duyurdu. Ayrıca, DC tokenlerini Stake etme seçeneği de Platformda mevcut olacak.

Globiance, DC token sahiplerinin 5 Kasım 2022’de Globiance Platformu aracılığıyla token yatırabileceklerini, takas edebileceklerini veya çekebileceklerini duyurmaktan memnuniyet duyar. Datachain token sahipleri ayrıca DC tokenlerini Stake edebilecektir.

Globiance platformunda yeni listeleme

DC’nin listelenmesi ve stake edilmesi, “Anında Staking” seçeneği ile birlikte stake için bir zaman çerçevesi tercihi seçme esnekliğini sağlayacaktır – bir düğmeye tıklayarak. Stake etme, tokenleri daha uzun süre tutmak için veya yalnızca kriptoyu cüzdanında tutmak yerine alternatif arayanlar için uygun bir seçenektir.

Datachain CEO’su Kazé A. ONGUENE ve Globiance CEO’su Oliver Marco La Rosa ortak bir açıklamada şunları söyledi:

“Globiance ve Datachain, DC belirtecini ve DC Staking’i Globiance Platformuna tanıtmaktan memnuniyet duyar. Platform kullanıcıları, DC tokenlerini bu kadar basitleştirilmiş, kullanıcı dostu bir şekilde takas etme ve stake etme seçeneğine sahip olmayı takdir edeceklerdir.”

Datachain, yapay zeka destekli çözümlerin geliştirilmesinde ve aşağıdakiler için merkezi olmayan veri analizi altyapısının dağıtımında uzmanlaşmıştır: Akıllı şehirler, Öngörülü Bakım, Dijital Kimlik yönetimi ve Otonom sistem yönetimi. ayrıca gömülü AI, Blockchain, NFT ve Metaverse gibi gelişen teknolojileri de destekler

Açık kaynaklı bir temel olarak işletilen merkezi olmayan bir veri yönetimi altyapısıdır. Altyapının kendine özgü Simgesi (DC FAT), merkezi olmayan dağıtılmış veritabanlarına veya Veri Cüzdanlarına dayanan AI ile güçlendirilmiş dijital hizmetlere erişimi ve bunların kullanımını sağlar. Veri zinciri, önyargısız algoritmalar ve güvenilir verilerle desteklenen bir makineden makineye ağın omurgasını oluşturuyor. Veri zinciri, sürtünmesiz bir bilgi dolaşımı sağlar.

Globiance hakkında

Globiance, tek bir platformda birleştirilmiş bir Bankacılık/Kripto değişim platformudur. Bankacılık ve kripto hizmetleri, borsalar, ödeme ağ geçitleri, merkezi (CEX) ve merkezi olmayan (DEX) pazar yerleri, ticaret, bahis, çevrimiçi cüzdanlar ve daha fazlasını içerir.

Tasarım gereği deflasyonist olan GBEX, Globiance’ın yerel tokenidir. Ücretler, ödüller ve referanslar dahil olmak üzere birçok farklı kapasitede kullanılır. Globiance, GBEX tokenleri şeklinde dağıtılan stake seçenekleri ve ödül teşvikleri sunar. Globiance kullanıcıları, birçok farklı para biriminde hem Crypto hem de Fiat cüzdanlarına erişebilir, ayrıca fiat ve kripto değişim yeteneklerine sahiptir.

Globiance, ultra hızlı işlem hızları, düşük ücretler, adli araçlar ile hızlı, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan ve ISO 20022 birlikte çalışabilirlik sunan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0’a dayanmaktadır. Daha fazla bilgi için:

www.datachain.one

www.globiance.com


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin