1 Satoshi’ye

Global Macro Investor raporundan akılalmaz Bitcoin ve altın tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mart tarihinde Global Macro Investor tarafından yayımlanan “Açılım” isimli rapor, Bitcoin ve altının geleceğiyle ilgili son derece dikkat çeken bulgular ortaya koydu. Finansal piyasa için kasvetli bir gelecek çizen rapor BTC ve altının potansiyeline vurgu yapıyor.

Raoul Pal: “Bitcoin ve altın koronavirüsten çok güçlü çıkacak.”

Raporu yazan Global Macro Investor CEO’su Raoul Pal’e göre, koronavirüs salgını küresel pazarlarda sistemik zayıflık ateşini körükledi. Rapor ayrıca bu dönemde işsizlik oranlarının artmasıyla hisse senetlerinin düzelmesi arasında bir ilişki olduğunu keşfetti.

Bitcoin taraftarları, bunun fiata bağlı ekonomik modelin gerçek adaletsizliği temsil ettiğini iddia ediyorlar. Max Keizer ise buna “neo-feodalizm” adını veriyor. Pal için ise Bitcoin hızla bozulan statükodan bir çıkış fırsatını temsil ediyor.

“2025’te altın beş katına çıkacak, BTC ise uçuşa geçecek.”

Rapora göre 2025 yılında altının değeri beşe katlanmış olacak. Bitcoin’in önünde ise çok daha büyük bir potansiyel var.

Bitcoin için “farklı bir hikaye” deyimini kullanan raporda şu BTC tahmini yer alıyor:

Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşabileceğini düşünüyoruz. Bizce 200 milyar dolarlık bir varlık sınıfından 10 trilyonluk bir varlık sınıfına gidebilir.

Pal ise Bitcoin’in “sadece bir para birimi, hatta bir değer deposu olmadığı” sonucuna vardı.

Bitcoin, kriptografik algoritmanın dışında asla yaratılamayacak güvenilir, doğrulanmış, güvenli, finansal ve muhasebe sisteminin tamamıdır. Tüm borsa sisteminin, paranın ve üzerinde çalıştığı platformun geleceğinden söz ediyoruz.

cointelegraph

Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Fiyat yükselecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin