Moonbeam sonunda Polkadot'ta: GLMR tokeni, yatırımcıların yeni gözde mi olacak?
Moonbeam sonunda Polkadot'ta: GLMR tokeni, yatırımcıların yeni gözde mi olacak?

Moonbeam sonunda Polkadot’ta: GLMR tokeni, yatırımcıların yeni gözde mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Öncü EVM uyumlu akıllı sözleşmeler platformu, Polkadot’ta (DOT) ana ağında yerini alıyor. Destekçileri ilk parti ödüllerini almaya hazırlanıyor. Geliştiricilerin Polkadot üzerinde EVM uyumlu akıllı sözleşmeleri kullanıma sunmalarına olanak tanıyan ilk platform olan Moonbeam (GLMR), lansman sürecini tamamlıyor.

Moonbeam, Kusama’da başarılı bir şekilde çıktıktan sonra Polkadot’a yerleşiyor

Moonbeam Network ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, mimarisi sonunda Polkadot’un ana ağına dağıtıldı.

Lansmanın ardından Moonbeam, Polkadot’taki ilk tam olarak çalışan parachain oldu. Token transfer aktivasyonunu, %100 merkezsizlik için süper anahtarların (Sudo) kaldırılmasını ve Ethereum Virtual Machine ile uyumluluğunu içeren çok aşamalı bir ağ dağıtımının tamamlanmasını sağladı.

Moonbeam “canary network” bir Polkadot’un kardeş zinciri olan Kusama’ya yerleştirdi.

Moonbeam Network ekibi, önümüzdeki haftalarda 80’den fazla projenin Moonbeam’de başlamaya hazır olduğunu vurguluyor:

Lansmanı takip eden haftalarda köprüler, çoklu imza desteği, The Graph, Chainlink oracles ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli altyapı projelerinin dağıtımını içermesi bekleniyor.

Moonbeam’in kitle kredi teklifi, rekor kıran bir müzayedede 200.000 destekçi tarafından kilitlenen yaklaşık 1 milyar dolar tarafından desteklendi.

GLMR roketledi, ancak bir uyarı var

Bu büyük katkı 150.000.000 GLMR tokeni ile ödüllendirilecek. Moonbeam’in ana ağ lansmanı ile tokenleri Gate.io ve Binance’de takas edilebilir hale geldi. İlk borsa, fiyatının Eylül ayındaki token satışının fiyatından 2.280 kat daha yüksek olan 570 dolara yükseldiğini gördü.

Bu arada, GLMR’nin çoğu, 96 haftalık bir parachain kiralama süresi boyunca doğrusal olarak dağıtılacak. Ağın tam Ethereum uyumluluğu nedeniyle, GLMR tokenleri Metamask ve diğer ana akım cüzdanlar aracılığıyla aktarılabilir.

30 Mart 2021’de Moonbeam, CoinFund liderliğindeki 6 milyon dolarlık özel fon topladı. Binance Labs, ParaFi, Coinbase Ventures, Fenbushi Capital ve IOSG Ventures da bağış toplama çabalarında start-up’ı destekledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin