Glenn Beck: “Wall Street Bitcoin (BTC) fiyatını manipüle ediyor.”
Glenn Beck: “Wall Street Bitcoin (BTC) fiyatını manipüle ediyor.”

Glenn Beck: “Wall Street, Bitcoin (BTC) fiyatını manipüle ediyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Glenn Beck’e göre, büyük Wall Street şirketleri Bitcoin’i daha ucuza satın almak için piyasayı manipüle ediyor.

JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon 12 Eylül’de yaptığı bir açıklamada Bitcoin’in bir sahtekârlık ürünü olduğunu ve BTC satın alan yatırımcıların bir hata yaptıklarını açıkladı. Bu açıklama sonrası BTC fiyatı %24 düştü. Sonraki hafta sonu ise bir Bitcoin fonunun en büyük alıcısının Morgan Stanley ve JPMorgan olduğu görüldü.

Daha sonra 24 Ocak’ta George Soros Bitcoin’in bir balon olduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra Bitcoin %44 düştü. İki ay sonra Soros’un, kripto satın almak için onay aldığı ortaya çıktı.

Goldman Sachs, 7 Şubat’ta çoğu kripto paranın boş olduğuna dikkat çekti. BTC %27 düştükten sonra Goldman Sachs 400 milyon dolarlık yeni bir ticaret masasını açıkladı.

İlginç olan, Beck’in konuğu Teeka Tiwari, tüm bunların aynı anda gerçekleştiğini ifade ederek “Bir ördek gibi yürüyorsa, ördek gibi atıyorsa, o muhtemelen bir ördektir.” ifadelerini kullandı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin