Kripto uzmanı, yıl sonu ve yeni yıl için Bitcoin fiyat tahmini paylaştı!
Kripto uzmanı, yıl sonu ve yeni yıl için Bitcoin fiyat tahmini paylaştı!

Glassnode verilerine göre, Bitcoin yatırımcılarının yüzde 99,75’i kârda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode verilerine göre Bitcoin en kârlı varlık konumuna geliyor. Tüm Bitcoin yatırımcılarının neredeyse tamamı kârda olduğu paylaşıldı. Bitcoin tüm zamanların yüksek fiyatına adım adım ilerlerken yatırımcılarda kâr elde etmeye devam ediyor.

Sağlanan verilere göre, Bitcoin arzının %99,75’i kâr elde etmiş görünüyor. Aynı değerler BTC fiyatının son ATH’sinde gerçekleşmişti.

Yazım sırasında Bitcoin fiyatı 63.900 dolardan işlem görüyor, bu da önceki yüksek seviyenin yaklaşık 1.000 dolar altında olduğu anlamına geliyor. Mevcut büyümenin temel nedeni olarak  finansal piyasalardaki küresel riske ek olarak Bitcoin vadeli ETF onayının gelmesi gösterilebilir. S&P500 ve DAX gibi ana piyasa endeksleri de ortalama %5 büyüme ile güçlü bir ralli yaşadı.

Glassnode verileri ne için kullanılabilir?

Glassnode Data
Bitcoin kârda olan yatırımcı oranı grafiği.

Bahsedilen zincir üstü metrik piyasanın aşırı alınıp satılmadığını belirlemek için de kullanılabilir. Değerin %100’e yaklaşmasıyla birlikte piyasa, tasfiye ve düzeltme zincirini başlatabilecek için yatırımcıları kâr toplamaya başlayabilir.

Daha önce, metriklerin %95 ile %99 aralığında hareket etmesiyle piyasadaki düzeltme bir hafta gibi kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Elde edilen bu metrik sadece gösterge olarak kullanılabilir herhangi bir teknik analiz olarak değil de sadece ham verileri göstermeye yarar., bir hafta boyunca kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin