Glassnode güncel verileri paylaştı! Ethereum verileri daha büyük bir harekete mi işaret ediyor?
Glassnode güncel verileri paylaştı! Ethereum verileri daha büyük bir harekete mi işaret ediyor?

Glassnode güncel verileri paylaştı! Ethereum verileri daha büyük bir harekete mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 kripto kışı, kripto para birimi tarihindeki en şiddetli düşüş trendlerinden biri gibi görünüyor. Nerdeyse tüm kripto pazarı, yılın başından bu yana %50’den fazla değer kaybetti. Ayrıca, Terra-LUNA ekosisteminin çöküşüyle ​​kripto pazarındaki durum daha da kötüleşti.

Bununla birlikte, kripto piyasası, yılın ilk yarısında yaşadığı çöküşün ardından biraz toparlanıyor. Bitcoin fiyatı, haftanın istikrarsızlığına ve dalgalanmalarına rağmen aniden yükselişe geçti.

Blockchain analitik firması olan Glassnode’un verilerine göre, önde gelen kripto para birimlerinin türevleri olumlu ilerleme kaydediyor. Bitcoin ve Ethereum türevleri, daha fazla BTC vadeli işlem ticareti ve daha yüksek ETH sahipleri olan yatırımcılardan daha fazla ilgi görüyor.

Glassnode’dan gelen kayıt, Bitcoin türevleri piyasasının hafif bir yönlü önyargıya sahip olduğunu gösteriyor. Bu, piyasaya yapılan yatırımın yatırımcılardan daha dikkatli geldiği anlamına gelir. Ancak Ethereum tarafında, yatırımcıların daha iyimser yaklaştığına dair kanıtlar var.

Ağ, cüzdanlardan yapılan küçük para çekme işlemlerine karşı ETH için daha fazla talep olduğunu kaydediyor. Ethereum için bu genel olaylar, yaklaşan Merge güncellemesiyle ilgili olabilir.

Glassnode’un Gelecekteki Açık Pozisyon (BTC) Metriğine göre, yatırımcılar türev piyasasına daha fazla güveniyor gibi görünüyor. Terra-LUNA çöküşüyle ​​gelen olayları ve korkuyu bir kenara bırakıyorlar. Ayrıca, Mayıs-Haziran madencilik kapitülasyonunun etkisi yavaş yavaş azalıyor.

Glassnode, vadeli işlem hacmindeki artan istikrarı kaydetti. Mayıs 2021’den bu yana yaşanan satışlardan sonraki 12 ayın ticaret hacminde yapısal bir düşüş oluşturduğunu hatırlattı.

Ayrıca, vadeli işlem piyasaları son bir buçuk yılda yapısal bir değişim geçirdi. Bu, Bitcoin fiyatı yükseliş eğiliminde olduğu için 2021’in başındaydı.

Ethereum’a ilgi artıyor

Glassnode Report Shows Bitcoin And Ethereum Derivatives Gain Massive Traction

Şu anda, Ethereum türevleri yatırımcılardan Bitcoin’den daha fazla ilgi görüyor. Bu, kripto para tarihinde ilk kez iki önde gelen varlık arasında böyle bir bükülme yaşıyor gibi görünüyor. Ethereum türevleri ETH’de yaklaşık 6.6 milyar dolar kaydederken, Bitcoin’inkiler BTC’de 4.8 milyar dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin