Glassnode analisti, yatırımcıları panik satış yapmamaları konusunda uyarıyor!
Glassnode analisti, yatırımcıları panik satış yapmamaları konusunda uyarıyor!

Glassnode analisti, yatırımcıları panik satış yapmamaları konusunda uyarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasa ani bir çöküşle karşı karşıya kalırken Glassnode analisti yatırımcıları uyardı. Bitcoin fiyatı ani bir düşüşle %20 oranında düşüş kaydetti. Glassnode analisti ise toparlanma beklediğini ve yatırımcıların panik satış yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Bitcoin (BTC) fiyatı 42.000 dolar civarında bir düşüşe tanık olurken, Ethereum (ETH) 3.500 dolar civarında bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte, düşüş verileriyle ilgili zincir içi veri sağlayıcı Santiment şunları bildirdi:

“Bitcoin yaklaşık bir saat önce 42.000 dolara kadar geriledi. Ethereum da 3.540 dolara düştü. Ancak fiyatlar, son 3 ayın en büyük #buythedip faiz artışıyla sıçrama kaydetti. Daha büyük paydaşlar arasında yenilenen #covid endişeleri anlatılmalı.”

Kripto piyasasının ani düşüşünden faydalanan El Salvador Başkanı Nayyib Bukele,. Yaklaşık 48.700 $ seviyelerinde 150 Bitcoin satın aldığını duyurdu.

Omicron varyantı kürsel piyasalarda panik yaratıyor!

Omicron Covid varyantının son zamanlarda yayılması, dünya çapında ekonomik yeniden açılma konusunda şüpheler uyandırdı. Bu, küresel piyasayı büyük bir baskı altına sokarak yatırımcıları güvenli liman varlıklarına yönelmeye zorladı. Singapur’da kripto borsası Luno ile Asya Pasifik’in Başkanı Vijay Ayyar şu yorumu yaptı:

“Piyasalar, birçok ülkede vakaların ortaya çıkmasıyla birlikte, Omikron etrafındaki tüm belirsizlikle gerginlik yaşıyor. Bunun ekonomiler ve piyasalar için ne anlama geldiğini ve dolayısıyla belirsizliği söylemek zor.”

Bugünkü fiyat düzeltmesinin bir sonucu olarak, daha geniş kripto pazarlarından yüklü miktarda tasfiye gerçekleşti. Bitcoin vadeli işlemleri Açık İlgi (OI) da, sadece bir saat içinde 3.3 milyar dolarlık şaşırtıcı bir OI’nin kapanmasıyla önemli ölçüde düşüş kaydetti. Bu, tüm açık sözleşmelerin yaklaşık %17’siydi. Devam edersek, Bitcoin açık pozisyonunun soğuması, fiyatın iyileşmesine yol açabilir.. Glassnode’da lider zincir analisti olan Checkmate.btc, piyasanın toparlanmasını beklediğini söylüyor. Glassnode analisti yatırımcılara bu noktada panik satış yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin