Gizli kaynak açıkladı: Samsung Coin geliyor
Gizli kaynak açıkladı: Samsung Coin geliyor

Gizli kaynak açıkladı: Samsung Coin geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Nisan’da CoinDesk Kore’ye gelen isimsiz bir ihbara göre, Güney Koreli elektronik devi Samsung, kendi Samsung Coin kripto parasıyla birlikte kamuya açık bir Blockchain geliştirmeyi düşünüyor.

Samsung Coin, Ethereum tabanlı olacak

Şirketin Blockchain bölümünün bir girişiminin parçası olan proje, Ethereum’a (ETH) dayanan bir Blockchain ana ağının yanı sıra Samsung Coin adlı yeni bir varlık temelinde oluşturulacak. İsimsiz kaynak ayrıca şu açıklamayı yaptı:

Samsung Coin’nin piyasaya çıkmasını bekliyoruz, ancak takvim henüz belirlenmedi.

Her ne kadar resmi olarak teyit edilmemiş olsa da haber, Samsung Blockchain ve kripto para birimi alanlarında çeşitli araştırmaları devam ederken geliyor.

Geçen hafta, şirket, ZenGo akıllı telefonuna dayanan cüzdanlar için yapılan bir uygulamada 4 milyon dolarlık bir yatırım turunda yer alarak, ortaya çıkmakta olan fenomenlerin uzun vadeli kârlılığına olan inancına dair yeni bir sinyal verdi.

Mevcut Samsung kurumsal Blockchain teklifleri de, dünya çapındaki organizasyonlardan olan Nexledger ve Hint BT devi Mahindra’dan destek alarak ilerliyor. Bu arada ETH’ye dayalı öneri, gelecek olan kesin detaylarla birlikte muhtemelen hem kamu hem de özel blokaj unsurlarını içerecek.

Kaynak, “Şu anda, henüz onaylanmamış olmasına rağmen, özel Blockchain düşünüyoruz” diyerek şunları ekledi:

Gelecekte bir kamu blokajı olabilir, ama bunun bir melez olacağını, yani kamu ve özel blokajların bir birleşimi olacağını düşünüyorum.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin