Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı
Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı

Gizli Bitcoin madencilik faaliyetleri bu şirkete kötü mal oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Çinli firma olan Huatie’nin bağlı ortaklığı, yaklaşık 23 milyon dolar tutarında şüpheli gizli Bitcoin ve kripto para birimi madenciliği faaliyetlerinden kaynaklanan kayıpların ardından başlangıç ​​değerinin yüzde 10’una satıldı.

Huatie’nin, gizli Bitcoin madencilik faaliyetleri yaptığı düşünülüyor

Çin kripto medya haber kanalı 8BTC’ye göre, bir Huatie iştiraki olan Huatie HengAn, 2 milyon dolara satıldı. Raporlar, şirketin değerinin, bir yıllık bir alanda, 25 milyon dolarlık bir başlangıç ​​değerlemesinden yaklaşık yüzde 90 oranında düştüğünü gösteriyor. Huatie HengAn aslen bir inşaat şirketini 36.500 adet donanım satın aldığı bildirildi.

Huatie HengAn bir inşaat şirketi olarak başladı, ancak kripto madenciliğine geçtiklerinden şüpheleniliyor. 2018 yılının Aralık ayında, Huatie’nin yıl sonu mali raporu, bağlı ortaklığı için yaklaşık 14 milyon dolar zarar gösterdi. Şubat 2018 itibariyle, toplam net zarar 23 milyon dolara yükseldi. Toplam zarar nedeniyle şirketin satılacağı anlaşılıyor.

Huatie HengAn gerçekten kripto para birimli madencilikle uğraşmış olsaydı, 2018 ayı piyasasından etkilenen büyüyen bir işletme listesinin en yenisi olurdu. Yıl boyunca, kripto para birimlerinin tamamı piyasa genelinde ortalama yüzde 80’den fazla düştü.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin