featured

Giriş fırsatı arayan APE yatırımcıları dikkat: Bu boğa tuzağı işleri karıştırabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan APE fiyatı, son iki aydır günlük grafiğinde sürekli bir toparlanma hareketi içinde işlem görüyor. Bu ralli, yükselen bir paralel kanal modeli tarafından yönetildi ve ApeCoin’in piyasa değerini Kasım 2022’deki düşük seviyesinden ikiye katladı.

Bununla birlikte teorik olarak, bu model, destek noktasının kırılması üzerine satış baskısını yoğunlaştıran bir düşüş devam modeli olarak bilinir. Bunun ardından alıcılar, modelin trend çizgisinden yukarı yönlü bir çıkış yaptılar. Ancak yine de bir takip rallisi için mücadele devam ediyor.

6 dolar seviyesinde bulunan çoklu ret mumları, satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteriyor. 50 ve 100 günlük EMA arasındaki yükseliş geçişi, yükseliş toparlanmasının yeniden başlamasını teşvik edebilir

ApeCoin için gün içi işlem hacmi 173 milyon dolardır. Bu da %26’lık bir kazanç elde edildiği anlamına geliyor.

Güçlü bir yükseliş senaryosunda, formasyonun direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma, bu düşüş tezini geçersiz kılacak ve satın alma baskısını artıracaktır. 21 Ocak’ta APE, modelin direnç çizgisinden yüksek bir ivmeyle koptu ve kenarda kalan yatırımcılar için bir giriş fırsatı sundu. Bu kırılmanın önemli bir ralliyi tetiklemesi gerekiyordu. Ancak bunun yerine altcoin’in fiyatı yatay hareket ediyor ve şu anda 6 doları aşmaya çalışıyor.

APE grafik

APE, bu yazının yazıldığı sırada 5,84 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca son beş gün içinde 6 dolar seviyesinde bazı ret mumlarının mevcut olduğunu gösteriyor. Bu ret mumları, tükenmiş yükseliş gücüne ve alıcıların daha yüksek fiyatları sürdürme kabiliyetine işaret ediyor.

Bu nedenle satış baskısı devam ederse, APE fiyatı muhtemelen yükselen trend çizgisini kıracak ve önceki kırılmayı bir boğa tuzağı olarak doğrulayacaktır. Böylece düzeltme hareketi uzayacak ve fiyat yeniden 4,47 dolara düşecektir.

Öte yandan, bir giriş fırsatı arayan yatırımcılar 6 dolar seviyesinin üzerinde günlük bir mum kapanışı beklemelidir.

Bazı teknik göstergeler

RSI: Yükselen fiyat hareketine rağmen, RSI eğimi düşüş eğilimi gösteriyor. Dolayısıyla yakın zamanda büyük bir düzeltme gerçekleşebilir.

EMA’lar: Yakın zamanda geri kazanılan 200 günlük EMA, 5,2 dolar seviyesinin destek gücünü artırıyor.

APE, bu yazının yazıldığı sırada 5,8 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise yüksek.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 6 dolar ve 7,64 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 5,2 dolar ve 3,8 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin