Geri dönüşe hazırlanan altcoin, önümüzdeki hafta iyi bir performans gösterebilir!
Geri dönüşe hazırlanan altcoin, önümüzdeki hafta iyi bir performans gösterebilir!

Geri dönüşe hazırlanan altcoin, önümüzdeki hafta iyi bir performans gösterebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Toncoin fiyatı, 1,5 dolarlık destekten V şeklinde bir toparlanmaya tanık oldu. ABD Merkez Bankası’nın 2 Kasım’daki faiz artırımı kararının ardından piyasadaki korkuların azalması birçok altcoini olumlu etkiledi. Şu anda altcoin 1.75 dolardan işlem görüyor ve geçen haftadan bu yana %16 kazanç kaydetti. Sürekli satın alma ile fiyat, bir fincan ve kulp modelinin 2 dolarlık boyun çizgisi direncinden bir kırılma girişiminde bulunmalıdır.

Anahtar noktaları:

  • 1,7 dolar direncinin üzerinde kapanan günlük mum, yükseliş momentumunu yoğunlaştıracak.
  • Günlük RSI eğimi, tarafsız bölgenin üzerinde sürdürülebilirliği gösterir.
  • TON’daki gün içi işlem hacmi 11.2 milyon dolar, bu da %11,14’lük bir kazanç anlamına geliyor.

Toncoin price

Son altı ayda, Toncoin fiyat hareketi bir fincan ve kulp modelinde işlem görüyor. Bu yükseliş modeli genellikle piyasanın dibinde görülür ve trend dönüşü sırasında erken giriş fırsatı sunar.

Şu anda altcoin, yavaş yavaş 2 dolarlık boyun çizgisine doğru ilerliyor. Artan hacim aktivitesi ile 1,5 dolarlık destekten yükselişin tersine dönmesi, gerçek bir fiyat toparlanmasına işaret ediyor.

Ek olarak, yükselen fiyat 1,7 dolarlık yerel direnci kırdı. Günlük mum bu direncin üzerinde kapanırsa, alıcılar daha yüksek kazançlar elde etmek için daha yüksek bir zemin elde edecekler.

Bu gelişme, alıcıların 2 dolar bariyerini yeniden aşmak için fiyatları %12-14 daha yükseltmelerine olanak tanıyacak. Bu dirençten bir yükseliş kırılması, yukarıda bahsedilen modeli tetikleyecek ve devam eden boğa koşusunu uzatacak.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç Endeksi: Son düzeltmeye rağmen, günlük RSI eğimi orta çizginin üzerinde kalmaya devam ediyor ve bu da yükseliş hissiyatının devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca, 20 SMA’nın üzerindeki RSI eğiminin potansiyel bir geçişi, fiyat artışını 2 dolar tavanına destekleyecektir.

EMA’lar: Önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasındaki yükseliş hizalaması Toncoin’de yükseliş trend çizgisini vurgular. Ayrıca 20 günlük EMA yükselen fiyatlara dinamik destek sunuyor.

Direnç seviyeleri: 2 dolar ve 2,4 dolar

Destek seviyeleri: 1,5 dolar ve 1,7 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin