Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”
Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”

George Ball: “Geleneksel yatırımcılar 7 Eylül’den sonra Bitcoin piyasalarına yönelecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Prudential’ın eski CEO’su ve Sander Harris’in yeni CEO’su George Ball, Reuters’e verdiği demeçte Bitcoin ve kripto paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ball’a göre zengin tacirler ve geleneksel yatırımcılar ABD İşçi Bayramından sonra (7 Eylül) Bitcoin piyasalarına yönelecek.

George Ball, her zaman Bitcoin ve kripto paralara karşı olduğunu belirtiyor. Ball, Bitcoin’in blockchain teknolojisini gölgelediğini iddia ediyor. Bu olumsuz yaklaşımına rağmen Ball, ABD Merkez Bankası FED’in para politikalarında şikayetçi. Para politikalarının sonucu olarak Bitcoin lehine bir ortam oluşacak.

Zengin yatırımcılar 7 Eylül’den sonra Bitcoin piyasalarına yönelecek

Ball, Korona Salgınından dolayı verilen teşvik paketlerinin sonsuza kadar devam etmeyeceğini ve eninde sonunda genişletici para politikaların sona ereceğini düşünüyor.

Grayscale 30 saniyelik Bitcoin reklamı ile milyonlarca dolar topladı: Reklamı merak ediyor musunuz?

Kasım 2020’de ABD’de Başkanlık Seçimleri gerçekleşecek. Seçimler ve Korona Salgını nedeniyle Cumhuriyetçi Başkan Trump’ın baskısı ile FED para musluklarını ardına kadar açtı. ABD İşçi Bayramının (7 Eylül) ardından ABD’de seçimlere yönelik yoğun bir propaganda süreci yaşanması bekleniyor. Bu tarihten sonra artan politik belirsizliklerin etkisi ile ABD’li yatırımcılar güvenli yatırım araçları arayışına girecek. Ball’a göre Bitcoin de yatırımcıların alternatif yatırım araçları arasında.

ABD Başkanı Trump, geçtiğimiz günlerde Korona Salgınını ileri sürerek Başkanlık Seçimlerinin ertelenme çağrısı yaptı. Trump’ın bu çağrısı ciddi eleştirilere neden oldu. Trump seçim erteleme çağrılarını yinelemesi, ABD’de politik risklerin daha da artmasına neden olabilir.

Belirsizlik ortamında herhangi bir merkezden yönetilemeyen ve arzı kontrol edilemeyen Bitcoin lehine bir ortam oluşuyor.

Bitcoinexchangeguide.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin