Bitcoin dolar karşısında 25K seviyesini görecek mi?

Genesis piyasayı etkilemedi mi? Bitcoin boğaları aktif olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç veren Genesis Global, iflas başvuruda bulunsa bile, Bitcoin (BTC) fiyatı haberlerden neredeyse hiç etkilenmiyor. Mevcut fiyat seviyesindeki devam eden güç, piyasanın zaten iflas haberlerini geride bıraktığını gösterdi. Genesis’in iflas olasılığının son birkaç aydır geniş çapta spekülasyon yapıldığını aslında görmüş oldu. FTX iflasını ardından Genesis haberleri zaten olası bir olumsuz haberi piyasa sineye çekmişti.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto borç verenlerinden biri olan Genesis’in iflas başvurusunda bulunduğu haberlerine rağmen beklendiği gibi hareket etmedi. Haberlere yanıt olarak Bitcoin’den gelen bu olumsuz hareket eksikliği, dijital varlığın önümüzdeki haftalarda yukarı yönlü yolunu sağlamlaştırabilir.

Bitcoin boğaları bu haberlerden sıyrılarak 21.000 doların üstüne çıkabildi. Hatta fiyat 21.385 dolara kadar kendini çıkarabildi. Hafta sonuna doğru ilerleyen piyasada yeniden 21.500 dolar denemesi gelebilir.

Bitcoin Genesis’ten etkilenmedi

Bir Genesis iflasının nihayet gerçeğe dönüştüğü korkunç haberine rağmen, Bitcoin fiyatı olumsuz tepki vermedi.

Genesis iflas haberinin zaten varlığın fiyatına fiyatlanmış olmasıdır. Kripto kredi verenin bir süredir iflas başvurusunda bulunmayı düşündüğü ve seçeneklerini araştırdığı düşünüldüğünde bu anlaşılabilir bir durum. Bu nedenle, bu tür haberlerin taşıyacağı önyargı ve korkunun, alandaki katılımcılar tarafından zaten sindirilmiş olması mantıklı.

Bitcoin için bu, dijital varlığın fiyatının olması gerektiği yerde olduğunu gösteriyor. Mevcut fiyat seviyesinin adil bir fiyat olduğu göz önüne alındığında, mevcut boğa rallisi için daha fazla destek var. 

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin