Genel piyasa izlemesi: Varlıklarda dikkat çeken hareketlilik var!
Genel piyasa izlemesi: Varlıklarda dikkat çeken hareketlilik var!

Genel piyasa izlemesi: Varlıklarda dikkat çeken hareketlilik var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Cuma günkü etkileyici kazanımları kırmak için yeterli olmasa da, hafta sonu boyunca yaklaşık %3,2 düştü.

En iyi kripto para birimi şu anda 20.650 dolardan el değiştiriyor ve bu da kilit destek noktasının oldukça üzerinde bir seviye.

Boğalar, yukarı yönlü bir kırılmayla birlikte 22.000 dolar seviyesini hedefliyor.

US$22,000, the next target for BTC bulls? – Source: currency.com

Ethereum Cuma günü yaklaşık %5 kaybetti, ancak şu anda 1.560 dolar fiyat noktasının üzerinde destekleniyor. Yatırımcılar, önümüzdeki birkaç seansta 1.574 doların üzerine çıkmayı deneyecek.

Solana (SOL) bu sabah piyasa değerinden %13 kayıpla keskin bir düşüş yaşadı. Düşüş, kurucu ortak Anatoly Yakovenko’nun yakın tarihli bir Solana konferansında 2022’nin “teslim etmek istediğimiz deneyim olmadığını” itiraf etmesiyle geldi. Blockchain, yıl boyunca çok sayıda kesinti ve saldırıdan zarar gördü.

Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte %150 değer kazanmıştı ancak meme coin şu anda bir düzeltme aşamasında işlem görüyor. Geçtiğimiz iki hafta içinde önemli ölçüde aşırı alım yapan DOGE, bu Pazartesi sabahı %7,5 daha düştü.

DOGE enters correction following extended overbought period (relative strength index in purple) – Source: currency.com

Piyasanın geri kalanı karışık işlem görüyor. Cardano (ADA), BNB ve Polkadot (DOT) değer kaybederken, Meta Platforms NFT entegrasyon haberleri destek sağladığı için Polygon (MATIC) %2 yükseldi. Toplam kripto piyasası değeri 1.02 trilyon dolarda kalırken, tüm merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitlenen toplam değer 54.06 milyar dolardır.

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin