Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?
Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?

Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası gün boyunca sakinliğini koruyor, ancak bazı kripto para birimleri şimdiden haftalık bazda ilerliyor.

Daha geniş kripto para piyasası, toplam kapitalizasyon aynı kaldığı için son 24 saatte büyük bir değişiklik göstermedi.

Hafta sonuna girerken, bazı kripto para birimlerinin hafta boyunca gerçekten iyi performans gösterdiği ortaya çıkıyor.

Bitcoin 17.000 doların üzerinde stabil

BTC fiyatı son 24 saat içinde herhangi bir büyük hareket yaşamadı ve 17 bin doların üzerinde kaldı. Bununla birlikte, dün öğleden sonra erken saatlerde 17.360 dolara yükseldiğini, ancak boğaların baskıyı sürdüremediğini ve fiyatın 17.100 dolara geri döndüğünü belirtmekte fayda var.

btc_price_101201

Bu, BTC’yi son 24 saatte %0,4’lük bir kayıp ve geçen hafta için %0,4’lük bir artışa sokarak piyasaların mevcut işlem aralığından çıkamadığını gösteriyor.

Altcoinler kırmızıda işlem görüyor

Altcoin piyasasının çoğunluğu da geçtiğimiz gün durgunlaştı, ancak aşağıda görüldüğü gibi piyasa aşağı yönlü hareket ediyor.

heatmap_121001

Günün en iyi performans gösterenlerinden biri %8 ile OKT ve onu %7 artışla Axie Infinity (AXS) izledi. Bu, mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, AXS’in toplam kazancını haftalık %20’nin üzerine çıkarıyor.

Öte yandan, XCN günün en kötü performansını sergiliyor gibi görünüyor ve onu yaklaşık %4 düşüşle BTSE token izliyor.

Sonuç olarak, gün her iki yönde de anlamlı hareketler üretilemedi ve bu, son 24 saatte yaklaşık 38 milyar dolar olan genel işlem hacmine yansıdı. Tipik olarak, bu tür sakinlik dönemleri ve dalgalanma eksikliği her iki yönde de patlayıcı hareketlere yol açar.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin