Tornado Cash neden yükseliyor? Son gelişmeler neler?

Genel piyasa görüntüsü: Bitcoin ve altcoinler ne alemde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası için Şubat’ın üçüncü haftasına umutlu başladı. Can sıkıcı bir hafta sonundan sonra kayıplar kendini amorti etmeye çalışıyor. Ocak ayında da yaşanılan düşüş yine bir hafta sonuna denk gelmişti. Perşembe akşamı başlayan geri çekilme Cuma, Cumartesi ve Pazar gününü yatırımcılara zehir etmişti. Bitcoin ve altcoinler şimdi ise biraz daha pozitif.

Ocak ve Şubat ayını ayıran en önemli kıstas 45.000 dolar seviyesinin geçilmesi olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik 1 hafta kalmasına rağmen Ocak ayında yaşanılan en dip noktası görülmedi. Fakat tehlikenin de bittiğini söyleyemeyiz. 

Ardışık birkaç günlük düşüşten sonra, Bitcoin sıçradı ve 1.000 doların üzerinde değer ekledi. Solana, Terra ve Shiba Inu liderliğindeki son kargaşalardan sonra çoğu altcoin de yeşile döndü. Bitcoin ve altcoinler daha iyimser tablo çizdi.

Bitcoin ve altcoinler için son görünüm 

Bitcoin ve altcoinler için son görünüm 

Boğalar piyasayı kontrol ediyor gibi göründü. Lider kripto para biriminin 45.000 dolara meydan okuması dikkat çekiciydi Ancak, bu seviyede ret yemesi, varlık için yaklaşan sıkıntılar anlamına gelebilir. 

Birkaç saat içinde, Bitcoin birkaç bin dolar düştü ve Şubat ayının başından bu yana ilk kez 40.000 doların altına kadar düştü. Bu seviye başlangıçta sabit kalırken, kısa bir süre sonra durum daha da kötüleşti ve Bitcoin Cuma günü ve hafta sonu boyunca kendini bu seviyenin altında mücadele ederken buldu.

4 Şubat’tan bu yana yeni en düşük fiyat olan 38.000 dolara doğru bir düşüşle sonuçlandı. Haftalık %7 düşüş kaydederken piyasa değeri direnmek için istekli göründü.

Altcoinler iyileşmeye çalışıyor

Altcoinler iyileşmeye çalışıyor

Bitcoin ve altcoinler beraber hareket ediyor. Hafta başlangıcı aynı düzeyde yükselişleri gösterdi. Hatta bazı varlıklar daha çok ön plana çıkabildi. Alternatif kripto paralar, son birkaç gün içinde Bitcoin kadar, hatta daha da kötü bir şekilde acı çekti. Ancak bugün, çoğu bazı iyileşme belirtileri görüldü. 

Solana, Terra, Shiba Inu ve MATIC’ten daha fazla artış geldi. Bunun sonucunda, SOL 95$’da, LUNA 50$’ın üzerinde, SHIB 0,0000027$’a kadar ve MATIC 1,6$’a yaklaştı. BitTorrent, %31’lik büyük bir artışla bugün en önemli kazanan, ardından Quant (%17), Waves (%12) ve Axie Infinity (%10) geldi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin