featured
18 yaşındaki Bitcoin milyoneri Erik Finman, çarpıcı tavsiyelerde bulundu.

18 yaşındaki Bitcoin milyoneri: “Bitcoin almak için en iyi zaman!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başta Bitcoin olmak üzere, kripto para birimlerinin son yıllardaki yükselişiyle Bitcoin milyonerleri de ortaya çıkmaya başladı. 18 yaşındaki Bitcoin milyoneri Erik Finman, bu unvana en genç ulaşan isim olarak biliniyor.

2011’de, henüz 12 yaşındayken babaannesinden gelen 1000 dolar değerindeki hediye çekini Bitcoin’e yatıran genç yatırımcı, milyoner olacağından elbette haberdar değildi. Fakat o yaşlarda ailesiyle girdiği bir iddiaya göre, 18 yaşından önce milyoner olması halinde üniversiteye gidebilecekti.

Değeri 12 dolarken aldığı 1000 dolar değerindeki Bitcoin ile çok kısa bir sürede milyoner olmayı ve iddiayı kazanmayı başaran Finman, Bitcoin yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu.

Bitcoin alın

CNBC’ye konuşan Finman, Bitcoin’e hala tutkuyla bağlı olduğunu ve onunla yollarını ayırmanın çok zor olduğunu belirtti:

Biraz Bitcoin sattığımda veya Bitcoin ile bir ödeme yaptığımda, ederini 10 katıyla çarpıyorum.  Çünkü Bitcoin’in geleceğinin bu olduğunu (10 katına ulaşacağını) düşünüyorum. İnanılmaz derecede büyüyeceği inancındayım.

Ekim ayından bu yana büyük bir yükselişe imza atan Bitcoin, bu hafta sonu 20 bin dolar seviyesini aştı. Oldukça kısa bir sürede kaydettiği bu önemli fiyat artışı ile Bitcoin’den kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar, büyük miktarda para kazanmak için büyük paralar yatırmak zorunda kalacak.

Yine de Finman, Bitcoin satın almak için şu anın harika bir zaman olduğu görüşünde:

Bitcoin satın almak için harika bir zaman olduğunu düşünüyorum. Aslında 1 Bitcoin’in bir kısmını da satın alabilirsiniz. 100 dolar, 50 dolar değerinde bir Bitcoin alabilirsiniz. Bu harika bir stock stuffer* olacaktır.

*Stock stuffer: Noel çorabı içindeki küçük hediye

“Kripto paralar, kolayca zengin olma yöntemi değildir”

Finman, krito para birimlerinin zenginleşmenin kolay bir yolu olmadığını söyledi. Ona göre bu para birimleri, insanların servetlerini işleme ve depolama yöntemleri içindeki köklü bir değişim.

Bitcoin benim için yalnızca bir yatırım aracı değil. Ayrıca birçok insanın yatırım yapıp hızlıca zengin olmasını sağlayan bir yol da değil. Bitcoin’i, geleceğin finans sisteminin para birimi olarak görüyorum.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin