Gemini yatırımcılar için yeni mobil uygulamasını başlattı
Gemini yatırımcılar için yeni mobil uygulamasını başlattı

Gemini İş Geliştirme Müdürü Sarah Olsen, stablecoinleri açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gemini İş Geliştirme Müdürü Sarah Olsen, stablecoinler ile ilgili ilginç bir white paper kaleme aldı.

Sarah Olsen, Wall Street dünyasından ayrıldı ve Haziran 2017’de Gemini firmasına katıldı. Olsen, geçtiğimiz günlerde dijital varlık ekosistemindeki stablecoinlerin önemini özetleyecek bir yazı kaleme aldı.

Sarah Olsen, stablecoinler ile ilgili

Olsen şöyle söyledi:

Eğer kripto para yatırımcısı ya da sadece dijital ekonominin gelişimini takip eden yaklaşık on milyon Amerikalıdan biriyseniz, muhtemelen “stablecoin”olarak adlandırılan yeni bir dijital varlık türünün hayatımıza ne kadar girdiğini fark ettiniz.

Gemini piyasaya girmeye çalışan uzun şirketler listesine katılarak kendi stablecoinini piyasaya sürdü.

Bitcoin, Ether ve diğer kripto para birimlerindeki oynaklık, ister arbitraj piyasalarıyla ilgilenen bir yatırımcı ister sadece pizza satın almak isteyen bir tüketici için olsun, ciddi riskler barındırıyor. Bununla birlikte, faydalarına rağmen stablecoinler, pazar ve kullanıcılar için önemli olan benzersiz risklere sahip: karşı taraf riskleri.

Bir stablecoin, USD gibi mevcut varlıkları izler.

Olsen ekledi:

Blockchain‘de sabit bir değere sahip sayısallaştırılmış bir para, paranın geleceği için atılmış büyük bir adımdır, ancak gerçek istikrarı sağlamak için karşı taraf gözetiminin sağlanması gerekir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin