Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün
Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün

Gemini’nin, yeni stablecoin Gemini Dolları’ı istediği zaman dondurma hakkı var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain araştırmacısı Alex Lebed, Winklevoss merkezli Gemini kripto para borsası tarafından yaratılan Gemini Dollar’ın, Gemini’nin herhangi bir kullanıcı hesabını herhangi bir zamanda dondurmasına izin veren bir hüküm içerdiğini keşfetti. Gemini Dollar bir stablecoin olduğu için, Gemini Dolların gözetimin bazı unsurlarına sahip olması gerektiği savunuluyor.

Gemini Dollar denetlebilecek mi?

Bir sistemde arzu edilen sonuçlar gözetim gerektirir. Bir stablecoin kapsamında, ihracatçının lisanslı olması ve düzenleyici denetime tabi olması gerektiği beyan edilir. Bu sayede şeffaflık, sistemin bütünlüğünü sağlayarak dürüstlüğü ve pazar güveni yaratmayı sağlar. Gemini, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanının doğrudan denetimi ve düzenleyici makamı altında faaliyet gösteriyor ve New York Bankacılık Kanunu ve diğer geçerli ABD yasa ve yönetmeliklerine bağlı kalacak.

Bununla birlikte, birçok kripto para meraklısı bunu, merkezi olmayan kripto para birimlerinin Ethos ve teknik özelliklerine doğrudan bir çelişki olarak görebilir.

Twitter kullanıcısı Ivan On Tech bu tür bir gizli merkezileştirmenin, merkezi olmayan varlıkların ve para birimlerinin amaçlandığı şey karşısında uçacağını iddia etti.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin