featured

Gemini borsasından Avrupa’ya çıkarma: Bu borsa için ilk olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsalarının dünya genelinde yaptıkları yatırımlar ve anlaşmalar sürüyor. Şu sıralar en çok dikkat çeken bölge Avrupa oldu. Önde gelen birçok borsa Avrupa kıtasında daha etkin olabilmek için anlaşmalar yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Binance ve Coinbase Avrupa’nın önde gelen ülkelerinden lisans almıştı. Özellikle de Binance bu konuda ciddi adımlar atıyor. Şimdi ise ilk defa Gemini, Avrupa’ya çıkarma yaptı. Borsa, Avrupa’nın kuzey bölgesinde yer alan İrlanda ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Gemini, İrlanda Merkez Bankası’ndan onay aldığını açıkladı. Yani şirket İrlanda’da bir varlık oluşturmak için bir adım resmi adımı atmış oldu. Bu ayrıca, Gemini’yi İrlanda’da Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı olarak kaydedilen ilk borsa yapıyor.

Gemini’den İrlanda’da büyük başarı

Winklevoss kardeşlerin sahibi olduğu Gemini kripto borsası, İrlanda Merkez Bankası tarafından Sanal Varlık Servis Sağlayıcısı (VASP) olarak kaydedilen ilk İrlanda şirketi oldu. Ayrıca kripto para borsası, Mart ayında merkez bankasından Elektronik Para Kurumu (EMI) lisansı aldı.

Kripto borsası Gemini, 19 Temmuz’da konuyla alakalı resmi bir blogda yayınladı. İrlanda Merkez Bankası tarafından Sanal Varlık Servis Sağlayıcısı (VASP) olarak kaydedildiğini duyurdu. 

Gemini’nin İrlanda ve AB Başkanı Gillian Lunch, blog yazısında şu sözleri sarf etti:

“Gemini, af değil, izin isteme etiği üzerine kurulmuştur. Gemini, ilk günden bu yana hem tüketicileri koruyan hem de yeniliği teşvik eden düşünceli düzenlemeleri şekillendirmeye yardımcı olmak için dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerle işbirliği yapıyor.”

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin