Litecoin halving sonrası yüzde 60’ın üzerinde kaybetti, LTC piyasaya yön mü veriyor?
Litecoin halving sonrası yüzde 60’ın üzerinde kaybetti, LTC piyasaya yön mü veriyor?

Gemini Borsası Litecoin ticaret çiftlerini başlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gemini Borsası Cuma günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki ay Litecoin ticaret çiftleri için platformuna destek ekleyeceğini duyurdu.

Gemini Borsası Litecoin’i doğum gününde listeleyecek

Gemini’de Mühendislik Bölüm Başkan Yardımcısı olan Eric Winer, 14 ve 15 Eylül’de San Francisco’da düzenlenen Litecoin First Annual Litecoin Zirvesi’nde bir açıklama yaptı. Winer’a göre Litecoin, 13 Ekim’de listelenecek ve bu da garip bir şekilde Litecoin’in doğum gününe denk gelecek. Borsada zaten Bitcoin, Ethereum ve Zcash için ABD doları işlem çiftleri bulunuyor.

Haber, Gemini’nin dünyadaki ilk düzenlenmiş Stablecoin’i olan Gemini Doları piyasaya süreceğini açıkladığı zaman duyuruldu. Ayrıca Gemini, herhangi bir zamanda herhangi bir kullanıcı hesabını dondurma seçeneğine de sahip. White paper’da bunun bir Stablecoin olduğu ve bu nedenle bazı gözetim faaliyetlerinin gerekli olmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin