featured

Gelmekte olan geliyor mu? Shiba coin geleceği ralliye umutla bakıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde Luna burn sıklıkla konuşuluyor. Ancak token yakımı dediğimizde aklımıza ilk Shiba coin geliyor. Bu alanda en büyük başarıya meme coin sahip. Şimdi ise son işlemlerdeki yakım göz dolduruyor. Shiba coin geleceği belki de bu yakımlarla birlikte daha da netlik kazanacak.

Bir Shib yanma takipçisi tarafından ortaya konduğu üzere, 497 işlemde 667 milyon dolar değerinde token yakıldı. Bunun SHIB değeri ise tam olarak 22,2 milyar adete denk geliyor.

Shiba inu’nun geliştiricileri, Ryoshi Vision ile ortaklık kurması ve Nisan ayında Shiburn adında bir yakma mekanizması başlatması yakımları daha da anlamlı hale getirdi. Bu mekanizma, ShibaSwap değişim platformunda  protokolün yerel SHIB belirteçlerini yakan topluluk üyelerini ödüllendiriyor.

Yeni bir SHIB token mekanizması

Son 24 saatte yanma oranı %43,73 ve toplamda 410.364.582.740.177 olarak açıklandı. Kripto para, mevcut arzın bir kısmının bir ‘yan adrese’ veya ‘ölü cüzdan’ olan ‘sıfır adrese’ gönderilmesiyle yakılıyor. Bu adrese gönderilen kripto tokenları, bu cüzdanların özel anahtarı kimse tarafından kullanılamadığı için geri alınamaz. 

Shiba coin yaptığı yakımlarla beraber önemli bir yol katetti. Ancak yakımlar halen fiyatlanma noktasında iyi sonuçlar vermemiş gibi. Topluluk yakım işlemlerin daha fazla fiyata etki etmesini bekliyor.

Shiba neden yükselmiyor?

Dünyanın en büyük ikinci meme coini, devam eden pazar düşüşünün ardından Mayıs ayında sert bir düşüş yaşadı. Mayıs ayının ilk haftasında Shiba coin %60’ın üzerinde bir kayıp gördü.

Shiba coin, piyasa bağlı olarak sert bir kayıp yaşadığı için bir türlü istenilen yükselişi gösteremedi. Ancak bu hafta olumlu haberlerin gelmesi olası. Yeni bir anlaşma gelmesi halinde fiyatlanma yaşayabilir.

Shiba USDT ne kadar?

Göstergeler SHIB için kaba bir kısa vadeli gelecek çiziyor. Fiyatın olası herhangi bir sıçramadan önce 0.000017 doları yeniden test etmesi muhtemel.

Bu arada, Shib’in günlük göreli güç endeksi (RSI), kısa vadeli bir toparlanmayı daha da hızlandıran aşırı satım bölgesi olan 30’un altına düştü. Bu yıl, Shiba coin getirileri, 2022’de en iyi performans gösteren bir varlığın en kötü performanslarından biri olan sıfırın %50 altında kaldı. Shiba USDT anlık olarak 0,0000122 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Shiba coin TL olarak değeri ne?

Shiba coin TL karşısında ise yüzde 2 gibi kısır bir artışla 0,00019’dan alıcı ve satıcı arıyor. Gün içinde 0,000188 TL’den 0,0002040 TL’ye kadar yükseliş yaptı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin