Son gelişmelerin ardından bu altcoin fiyatı artıyor! Yükseliş devam edecek mi?
Son gelişmelerin ardından bu altcoin fiyatı artıyor! Yükseliş devam edecek mi?

Son gelişmelerin ardından bu altcoin fiyatı artıyor! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin, Ethereum’un DeFi ekosistemine girmeye hazırlanırken, XLM fiyatı geçen hafta çift haneli kazançlar elde etti. Stellar, kullanıcıların XLM ve Ethereum ağı arasında varlıkları transfer etmesine olanak tanıyan bir proje olan Starbridge’in lansmanını açıkladı. Stellar destekli Velo Protokolü ve Filipin Dijital Varlık Borsası yeni bir ortaklık duyurmasının ardından XLM fiyatı da artış kaydetti.

Proje, Stellar’ı Ethereum ağlarına bağlayan bir köprü olan Starbridge’in lansmanını duyurduğundan XLM fiyatı ralliye hazırlanıyor. Kullanıcılar iki ağ arasında değer alışverişi yapabilecek. Starbridge, kullanıcıları Ethereum ağındaki DeFi projelerine ve varlıklarına bağlama imkanı olacak.

XLM fiyatı bir hafta içinde %15 artış kaydetti

Stellar Lumens ağı, yatırımcıları Ethereum ağındaki DeFi ekosistemine bağlamak için bir projenin başlatıldığını duyurdu. Bu duyuruyla birlikte XLM fiyatının rallisi devam edebilir. Ethereum blockchain ağında DeFi tokenlerinin benimsenmesinde ve kullanılmasında büyük bir artış var. Bu nedenle, Stellar’ın yeni projesi altcoinin faydasını artırabilir ve böylece talep de yükselebilir.

Starbridge, Stellar blockchaini ve Ethereum ağı arasında bir bağlantı. Çok çeşitli finansal sistemler Stellar’ı bir çapa olarak kullanıyor. Bu varlıklar fiat para birimleri karşılığında ağ dışında da kullanılabilir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar artık Ethereum ağından ve Ethereum ağından değer aktarma seçeneğine sahip olacak.

Starbridge, çift yönlü işlemleri kolaylaştırmak için iki tür varlığı transfer edecek. Bunlar, yerel varlıklar ve paket varlıklar. Stellar blockchaine yerel bir varlık yatırıldığında, hesabı kontrol eden bir grup Starbridge operatörü ile bir sözleşmede kilitlenir. Ağ, birden fazla operasyon aracılığıyla, merkezi olmayan sistemi ve her operatöre sağlanan benzersiz bir anahtarı sağlayacak.

Köprünün tasarımı, eksik veya başarısız kalan işlemlerin tersine çevrilmesine olanak tanıyacak. Stellar Lumens’in arkasındaki ekip, Starbridge’in gelişiminin ilk aşamalarında olduğunu ve XLM’nin küresel finansal sistemdeki rolünü güçlendirmesinin beklendiğini açıkladı.

Analistler, XLM fiyatlarının son gelişmelere yanıt olarak yükselmeye devam edebileceğine inanıyor. XLM yükseliş trendini sürdürürken 0,49 dolara kadar yükseldi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin