Gelen teşvik ABD Bitcoin borsalarını nasıl etkiledi?
Gelen teşvik ABD Bitcoin borsalarını nasıl etkiledi?

Gelen teşvik ABD Bitcoin borsalarını nasıl etkiledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsaları, ABD hükümetinin son 1.9 trilyon dolarlık teşvik fonunun ardından artan ticaret faaliyetine tanık olmadı. Bu gelişme, borsalarda kripto alımlarında bir artışa neden olan önceden teşvik fonuyla kripto topluluğunun dikkatini çekti.

Bitcoin satın alımlarında düşük katılım oranına tepkiler

Son günlerde Bitcoin alımlarına olan düşük katılım, kripto topluluğunun dikkatini şimdiden çekti. ABD merkezli bir borsa olan Voyager’ın CEO’su, son teşvik fonunun borsada önemli miktarda mevduatla sonuçlandığını belirterek, eğilimin olumsuz olduğunu öne sürmek için henüz çok erken olduğunu açıkladı.

ABD merkezli başka bir borsa olan Kraken, müşterilerin bir ayarlama döneminde olduğunu belirten bir sözcü ile benzer duyguları tekrarladı. Kraken, “Birçok müşteri hala satış hedeflerini daha yükseğe ayarlıyor” diye yazdı.

Borsalara para girişi neden olmuyor?

Düşük katılım oranına pek çok faktör katkıda bulunmuş olmalı. Bireysel traderlar, son birkaç ay içinde yüksek uçan teknoloji hisse senetleri ve kripto para birimleri için teklif vermeyi duraklatmaya karar vermiş olabilir.

Bireysel traderlar, diğer makroekonomik faktörlerden de çekiniyor olabilir. ABD ekonomisi pandeminin neden olduğu durgunluktan kurtulurken tüketiciler nakit harcama konusunda daha rahatlar. JPMorgan’ın verilerine göre, Y kuşağı arasında kredi kartlarıyla yapılan harcamalar da geçen ay artış gösterdi. Ve bu nakit, kripto para borsalarına gitmedi.

Potansiyel alıcıların, iki katına çıkan fiyatları nedeniyle Bitcoin’in artık uygun olmadığına inanmaları da mümkün. Bununla birlikte, bir Bitcoin satın alma çılgınlığının gerçekleşmesi ihtimali hala var: ABD İç Gelir Servisi, bu hafta bir sonraki teşvik ödemesi grubunun yayınlanmasını bekliyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin