featured

Gelecek kripto paralar için neye benziyor? Kripto bayrağını kim devralacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fintech devrimi tüm hızıyla devam ediyor ve şirketlerin finansal operasyonları yürütmek için yeni bir yolla muhtemel devirlere yardımcı olmaları için yukarı doğru yayılıyor. Kripto paralar zaten büyük bir kitleye hitap etti ve mevcut sistemleri geliştirmek için temeldeki Blockchain işlevini kullanabileceğimiz yolları gösterdi. Kripto para birimleri birçok kez balon, aldatmaca olarak ifade edildi, ancak varlığını ve popülaritesini her geçen gün arttırdı. Bu nedenle 2019 yılının kripto paralar için ne getireceği herkesin merak konusu.

“Ayı piyasası derinleştikçe, Bitcoin fiyatı serbest düşüyor.”

Pazara girmesi öngörülen kurumsal para

Bazıları önümüzdeki birkaç yılın kurumsal paranın pazara girmesiyle kriptoda büyük bir değişiklik olacağını öngörüyor. Bu, devrimi gerçekten ileriye götürecek kadar büyük yatırımlara sahip olanlar anlamına geliyor. Gerçekten de, günlük kripto para birimi etkileşimlerinin sayısı her geçen yıl artıyor, bu da büyümeyi gösteriyor. Üstelik, kriptonun Nasdaq desteğine sahip olma olasılığı var ki bu da Blockchain ve mevcut finansal seçeneklere alternatif olarak kullanımlarına güvenilirlik katacak.

Ancak bazıları, tüm bu kripto ihtiyacının bir kripto ETF’si ile giderilebileceğini belirtiyor. Bir ETF, insanların Bitcoin’e yatırım yapmasını kesinlikle daha kolay hale getirecek, ancak kriptoya yatırım yapmak isteyen bir talebe ihtiyaç duyuluyor ki bunların bazıları otomatik olarak bir fonla üretilemeyebilir.

Taze çıkan kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahminleri

Ripple (XRP) bayrağı devralabilir

Bazıları, 2019’da, kripto para biriminin arkasındaki lider güçte bir değişim göreceğimizi de belirtiyor. Bitcoin sektörde lider konumunda. Bazıları, Ethereum‘un bunu değiştirebileceğini savunuyor.

Ancak çoğu kişi, Ripple‘ın özellikle de Santander ve CIMB gibi kişiler tarafından bakılan akıllı sözleşmelerle Blockchain kullanımlarını gerçekten gösterdiğini iddia ediyor. Gerçekten de, Ripple bir süredir kripto dünyasında olduğu gibi, sınır ötesi işlemler için Swift ödemelerinin yerini bile alabiliyor. Ripple, daha fazla kurumsal yatırımcıyı bir kripto para birimi olarak değil, pratik bir ortamda bir Blockchain formülasyonu olarak bile çekebilir.

Kripto paralar için ağrı noktaları

Ancak, kripto para birliği ve gelecekte kullanımları hakkında eleştiriler var. Bazıları özellikle Bitcoin’in volatilitesinin -diğer birçok malın volatilitesine, örneğin kahveye- kripto para patlamasına değersiz gelebileceğini belirtiyor. Gerçekten de, diğer alternatiflerin değer kazanması ve Bitcoin için ayrılacak olan pazar payını almasıyla Bitcoin’in değer kaybetmesi mümkün.

Bu olasılık Ripple’ın, Bitcoin’inden daha az karmaşık bir Blockchain yapısına sahip olduğundan gelecekte popüler olabileceğini gösteriyor. Ripple, Ethereum ve hatta Stellar Lumens, Bitcoin’in yerini ele geçirebilecek popülerlik kazanıyor. Başka bir örnek ise Kodak’ın standart film fotoğraf makinelerinin pazar payı, dijital pazarına doğru kayan dilimine kıyasla Kodak’ı geride bıraktı. Kripto için kesin bir uyarı, sadece mali kolundan daha fazlası olması gerektiği.

Kripto para sektörü emsali olmayan bir alan

Ripple’ın “katma değer” kripto parası olarak bize gösterdiği başarı, kripto para birimi eleştirmenlerin yorumlarını boşa çıkarmak için ekstra bir şey yapmalı. Bu nedenle uzmanlar, geleceğin Blockchain ve kullanımlarını hızlandıracağını ve suyu test etmek için daha büyük şirketler tarafından ele alınacağını öngörüyorlar. Blockchain’in arkasındaki prensipler, müzik endüstrisinde ve benzersiz dijital evcil hayvanların satın alınması için kullanılmaya başlandı. Bu nedenle, diğer sistemlere uygulandığında, kripto sektörünün potansiyeli ortaya çıkacak

Kripto paralar, neyin meydana gelebileceğine dair bir emsalin bulunmadığı bir ilgi durumu çalışması. Bazıları, dot-com balonunu takip edeceğini savunuyor, ancak diğerleri internet gibi yüzyılın en büyük icadı olduğunu öne sürüyor. Bazı siteler çökerken ve gereksiz hale getirilmelerine rağmen, internet, genel olarak yaşamları iyileştirdi ve birçok insan için işleri inanılmaz derecede kolaylaştırdı. Kripto paralar geniş finansal dünyada güvenilirlik açısından henüz emekleme aşamasında, ancak bu konuya çok fazla dikkat çekilmesi, olumlu bir adım olmakla birlikte dünyaya farklı bir bakış açısı da sunabilir.

Bankingtech

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin