Dogecoin kurucu ortağı, yeni çıkış yapan Dogechain için o teklifi reddetti

“Geleceğin para birimi Dogecoin olabilir” bu sözler Robinhood CEO’suna ait!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler komisyonsuz hisse senedi ve kripto ticaret platformu  Robinhood’un CEO’su Dogecoin hakkında konuştu. Vladimir Tenev, kısa süre önce DOGE’nin “internetin gelecekteki para birimi” haline gelebileceğini söyledi.

Vladimir Tenev, şirketi Robinhood kısa süre önce kullanıcıların meme tabanlı kripto varlığı gönderme ve alma yeteneğini eklemişti. Meme coinleri ekleyen platform, elini daha da güçlendirdi. Şirketin CEO’su ise şimdi DEOGE’nin nasıl birincil para olacağını açıklıyor.

Tenev’e göre, Dogecoin, Kasım 2021’in 1.14.5 güncellemesi itibarıyla kullanıcılara yaklaşık 0.003$’a mal olan ortalama ücretlerle “yok olacak kadar küçük” işlem ücretlerine sahip olma ön koşulunu zaten elde etti. Tenev, Dogecoin’in küçük gönderme ücretini, genellikle %1-3 civarında olan büyük kredi kartı ağları tarafından uygulanan ağ ücretleriyle karşılaştırdı.

Dogecoin, birinci para birimi olacak mı?

Tenev, Dogecoin’in şu anda 1 dakika olan blok süresini 10 saniyeye hızlandırması gerektiğini savundu. Şu anda, Dogecoin’in 1MB blok boyutu ve 1 dakikalık blok süresi, saniyede 40 işleme (tps) eşit. Bu, Visa’nın 65.000 tps’lik teorik ağ sınırından oldukça çok uzağında kalıyor.

Geliştiricilerin, Dogecoin’i geçerli bir küresel para birimi haline getirmek için Dogecoin’in blok boyutunu 1 GB’a (ve sonunda 10 GB’a) çıkarmak için çalışması gerektiğini ve DOGE kullanıcılarının notları işlemesi için daha karmaşık donanım gerektireceği uyarısında bulundu.

Dogecoin’in enflasyonist olduğu fikrini de reddetti. Her yıl yaratılan 5 milyar yeni DOGE’nin şu anda ABD dolarından daha düşük olan kabaca %5’lik bir enflasyon oranıyla sonuçlandığını söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin