Geleceğin hayat bulduğu EOSIO 1.0 sürümü yayınlanıyor
Geleceğin hayat bulduğu EOSIO 1.0 sürümü yayınlanıyor

Geleceğin hayat bulduğu EOSIO 1.0 sürümünün doğuşu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde Block.one, EOSIO 1.0 sürümü ve geliştirici portalının yayınlandığını belirten ifadeler paylaştı. Bu, kullanıcıların çeşitli Blockchain tabanlı uygulamaları oluşturmalarını ve geliştirmelerini sağlayan açık kaynaklı bir Blockchain yazılımı olacak.

Geleceğin hayat bulduğu EOSIO 1.0 sürümü yayınlanıyor

Blockchain tabanlı firmalar, EOSIO platformunu, platformda bulunan fikir birliği algoritmaları ile uyumlu olacak şekilde iş mantığı yazarak çeşitli uygulamalar oluşturmak için kullanabilir. Yeni piyasaya sürülen EOS platformu, kullanıcılara EOS Blockchain’ini 0,5 saniyelik düşük gecikme bloğu onaylaması ve düşük gecikmeli BFT kesinliği olan isteğe bağlı yüksek overhead gibi fonksiyonlar ile sunacak.

EOSIO 1.0 sürümü, içeriksiz doğrulama mantığının paralel yürütülmesi, planlanan ve yinelenen işlemler ve biyometrik donanım güvenlikli tuşlar için destek gibi EOS topluluğu için birçok yeni ve kullanışlı özelliğe sahip. Blockchain, seyrek başlık ışığı istemci doğrulamasına izin vermek için özel olarak tasarlandı ve daha iyi güvenlik özellikleri için hiyerarşik rol tabanlı izin prosedürleri sağlar. Serbest işlemlerin sayısı sınırlıdır.

Block.one’ın ekibi, tüm EOS topluluğunun gelişimi üzerinde çalışıyor

EOSIO, sistem yöneticilerinin akıllı sözleşmelerden faydalanarak kullanıcılara sınırsız erişim sağlayabileceği durumlarda çalışabiliyor. Kaynaklar arasında, topluluk ve kurumsal tabanlı blokajlar için portalı en uygun hale getiren pazar ücretleri, oylama ve token ödünç verme yer alabilir. EOSIO 1.0, tek bir Blockchain’de 1000 adede kadar TPS desteği ekler ve gelecek güncellemelerde bloklar arası iletişimi destekler. Yazılımın ilk versiyonu, açık ya da ima edilen herhangi bir garanti olmaksızın açık kaynak MIT lisansı altında yayınlanıyor.

EOSIO akıllı sözleşmeler platformu, web montaj süreci için sırasıyla Apache Lisansı ve BSD 3 maddelerini içeren Binaryen ve WAVM’den gelen üçüncü taraf kütüphaneleri tarafından destekleniyor. Block.one’ın geliştirici ilişkileri ekibi, tüm EOS topluluğunun gelişimi üzerinde çalışıyor.

EOSIO yazılımı şu anda GitHub’da mevcut

Block.one’un Geliştirici İlişkileri Başkanı olan Serg Metelin, konuya yönelik şunları söyledi:

Dev Relations  temel geliştirici ekibimiz ve daha geniş geliştirme topluluğu arasındaki ara yüzümüzdür. Üçüncü taraf geliştiricilerinin, EOSIO kullanıcılarının ve topluluğun genişletilmesi için dinamik, dışa dönük bir altyapıya sahip olmamız önemli.

İlgilenen geliştiriciler, portalı “developers.eos.io” adresinden kontrol edebilir. EOSIO yazılımı GitHub’da mevcut.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin