Metaverse: Meta, yeni AI projesini duyurdu!
Metaverse: Meta, yeni AI projesini duyurdu!

Geçen yıl sert yükselen Metaverse coin yine yükselişte! Alım fırsatı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinGecko verilerine göre Gala Games (GALA), %30.000’in üzerinde bir artışla 2021’in en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biriydi. Bu yıl bu kadar iyi bir başlangıç ​​yapmadı. GALA’nın fiyatı Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,72 $’dan yaklaşık %50 düştü. Ancak genel kripto düşüşü göz önüne alındığında, bu beklenen bir şeydi.

Ancak 14 Şubat’ta GALA, yaklaşık 24 saatte %20’lik bir kazançla manşetlere çıktı.

Bu artış dikkat çekti çünkü pazar lideri Bitcoin (BTC) aynı zaman diliminde sadece %3,6 değer kazandı. Peki Gala Games satın alınır mı?

Gala Games nedir?

Gala Games, “gerçekten oynamak isteyeceğiniz Blockchain oyunları” yapmayı vaat eden, topluluk liderliğindeki bir platformdur. Bu iyi bir slogan çünkü Blockchain oyunlarını geride tutan sorunlardan birini kabul ediyor — yakın zamana kadar oyunları oynamak o kadar eğlenceli değildi. Gala bunu değiştirmek istiyor.

Gala Games, geçen yıl Metaverse ve oyun tokenlerine olan ilgi dalgasıyla yükseldi. Bu, kısmen, Facebook’un Meta olarak yeniden markalanması ile teşvik edildi. Diğer bir itici güç ise Axie Infinity’nin popüler oyna-kazan oyun modeline öncülük ettikten sonraki çarpıcı büyümesiydi.

GALA’nın 5 milyar dolarlık harcama çılgınlığı

SBüyük haber şu ki, Gala Games önümüzdeki yıl takas edilemez token (NFT) projelerine 5 milyar dolar harcamayı planlıyor. NFT’ler, spor koleksiyonları, müzik, sanat ve çok daha fazlası gibi benzersiz dijital öğelere sahip olmanın bir yoludur.

Gala Games’in Blockchain Başkanı Jason Brink, kripto haber sitesi Blockworks’e bu paranın şu şekilde bölüneceğini söyledi:

  • Oyun: 2 milyar dolar
  • Müzik: 1 milyar dolar
  • Filmler: 1 milyar dolar
  • Gala tema parkı NFT’leri: 1 milyar dolar

Satın alınır mı?

Yatırım açısından bakıldığında, Gala Games’in yapacak çok şeyi var. Kurucu ortağı Eric Schiermeyer de dahil olmak üzere kripto ve oyun alanındaki bazı büyük isimlerin katılımıyla övünüyor. Aktif bir geliştirici topluluğuna sahip ve birkaç gelişen sektörde faaliyet gösteriyor: Metaverse, blockchain oyunları ve Web 3. Ayrıca, birkaç en iyi kripto para borsasında mevcut.

Temkinli olmak için bir neden, geçen yılın olağanüstü kazanımlarından sonra Gala’nın fiyatını koruyamayabilir. Daha da fazlası, şu anda moda olan Metaverse ve oyun sektörlerine ilgi azalırsa işin tadı kaçabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin