Ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, kripto topluluğunu satış için uyardı

Geçen haftanın şampiyonu olan altcoin, düşüşte başı çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası dünkü işlem gününden keyif aldı. Fakat akşama doğru bu keyif yerini acıya bıraktı. Yatırımcılar sabah uyandığında ise daha fazla kayıpla karşı karşıya kaldı.

ABD Fed’in son faiz artırımının etkisiyle geçen hafta dalgalanmalar piyasayı ölçtü. Bitcoin ve türevleri bölge bölge kazanç ve kayıp arasında gitti geldi. Bu haftada yine +/- şeklinde oynaklık devam etti.

Dün yüzde 6’nın üzerinde değer kazanan Bitcoin bugün tüm kazançlardan mahrum kaldı. BTC’nin düşüşle birlikte altcoin’lerdeki pek çok yapı bozulmuş oldu. En çok kayıp yaşayan ise geçen haftanın şampiyonu Ripple oldu.

Altcoin, gün içinde yüzde 12’lik kayıpları gördü

İlk 10 alt gruptan en çok Ripple zarar gördü. XRP bir günde %12’den fazla düşüşle 0,42 dolara düştü. Gün içinde %10 artış gösteren QNT’nin yanı sıra, orta ve düşük değerli altcoin varlıkları da kırımızı bültenden çıkamadı.

XRP fiyatı son 24 saat içinde %11 düşerek altı günün en düşük seviyesi olan 0.42 dolara ulaştı. Düşüş, kripto para fiyatlarındaki genel bir geri çekilmenin ortasında geldi. Ripple ile SEC arasındaki yasal savaş devam ederken XRP, bugün çoğu büyük kayıp vermesi kimine göre sürpriz olmadı.

Bununla birlikte, bugün ortalamanın üzerindeki düşüşe rağmen, XRP fiyatı daha uzun zaman dilimlerinde yeşil kalıyor ve altcoin geçen ayın en iyi performans gösteren ana kripto para birimlerinden biri. 

XRP Fiyatı için son durum

Altcoin son 24 saatteki en yüksek seviyesi şu anda 0,48 dolar seviyesinde. Bu yakın vadeli en yüksek seviyeye göre %12’lik bir düşüşü temsil ediyor. Aslında, XRP yedi günün en yüksek seviyesi olan 0,543612$’dan %22 aşağıda olduğundan, tablo bundan daha da kötü görünebilir.

Sonuç olarak tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değerinin günlük 70 milyar doların buharlaştığını görmesiyle beraber 900 milyar dolar bandına geriledi.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin