Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

Geçen hafta korkutmuştu: Yatırımcıların göz bebeği altcoin, haftaya yüzde 12’lik sıçramayla başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna’dan sonra altcoinlere güvensizlik artmıştı. Mayıs ayında yaşanılan çöküş sonrasında bireysel olarak alımların azaldığı görülmüştü. Bitcoin ve Ethereum haricinde altcoinler biraz duraksamıştı. İlk 10 ya da ilk 50 dışında yer alan varlıklara talep biraz daha düşmüştü. Ancak bu puslu hava bu hafta biraz daha dağıldı.

Yatırımcıların sevdiği ve istediği bir altcoin ise yeni haftaya bomba gibi başladı. Geçen hafta ağ tıkanıklığı ve durdurulması gibi problemleri yaşayan Solana, korkutmadı desek yanlış olur. Daha öncesinde de ağ tıkanıklığı yaşasa da bu sefer duraksaması fiyatı bir hayli olumsuz etkilemişti.

Şimdi ise haftaya Bitcoin ile beraber iyi başlangıç yaptı. Hatta yükselişi son 24 saat içinde lider varlığı bile geride bıraktı. Altcoin dediğimizde aklımıza gelen birkaç varlıktan biri olan SOL, yeniden küllerinden doğabilir. Peki çıkış yeni hedefleri tetikleyebilir mi?

Analist, Solana için hedefini belirledi

6 Haziran Pazartesi günü, Solana blok zincirinin yerel tokeni olan SOL, son 24 saatlik dönemde %12’nin üzerinde artış göstererek 44 doların üzerinde işlem görüyor. Kripto analisti ise altcoinden daha sert bir şekilde ralli yapmasını bekliyor. Analist,

“Beş günlük SOL/USD fiyat grafiğinde görebileceğiniz gibi, Coinbase’de SOL, 4 Haziran’da 35.91$’a kadar düştü. Şu anda SOL yaklaşık olarak 44 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatlik dönemde %12’iden fazla arttı. Daha fazla artış varlığın 58 ile 60 dolara giden yolcuğunu başlatabilir.”

Solana coin grafik

Majör altcoinler listesinde önemli bir yer edinen Solana, ilk 10 içinde kalmayı başarabildi. Kriz anında bile sakinliğini koruyan varlık yeni haftaya iyi bir başlangıç yaptı. Solana coin grafik, şu an pozitif bir görünüm oluşturdu.

1 Solana kaç dolar? 

Solana, son 24 saat içinde 39$-45$ dolar aralığında bir işleme sahip. 1 gün içinde en düşük 39 doları görürken şimdi 45 dolara yakın fiyatlanıyor.

1 Solana kaç TL?

1 Solana’nın TL olarak değeri ise 735 liranın üzerinde. Gün içi en düşük ise 640 lirayı gördü.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin