Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!
Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!

Galaxy Digital CEO’su: “Bankacılık endüstrisi Bitcoin ve kripto hizmetlerini başlatma yarışına girecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital’den Mike Novogratz, bankacılık endüstrisinin yakında Bitcoin ve kripto hizmetlerini başlatma yarışına gireceğini söylüyor.

21 Ekim’de yayınlanan bir tweet’te Novogratz, PayPal’ın kripto benimsemeyi sürdürmek için yaptığı bir güncellemeyi vurguladı.

https://twitter.com/novogratz/status/1318882730118139904?s=20

Duyuruya göre, Paypal yakında müşterilerin platformunda kripto para satın almalarına, satmalarına ve depolamalarına izin verecek ve 346 milyon kullanıcısı ve 26 milyon tüccar kripto varlıklarına erişim sağlayacak. Kullanıcılar başlangıçta Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin ve Ethereum’a erişebilecekler.

Yılın en büyük haberi

Novogratz, duyuruyu kripto için “yılın en büyük haberi” olarak nitelendirdi ve sektör için heyecan verici bir gün olduğunu söyledi.

Eski bir Goldman Sachs ortağı ve hedge-fon yöneticisi olan Novogratz, bitcoin ve kripto para birimi endüstrisinin benimsenmesinin yaklaşmakta olduğu konusunda görüşlerini paylaştı.

Ayın başlarında bir BlockFi röportajında ​​konuşan Novogratz, COVID’in Bitcoin’in kendisini sağlam bir varlık olarak kurması için güçlü bir “makro zemin” sağladığını söyledi.

“[BTC] artık meşru bir makro varlıktır. İki yıl önce ‘riskli sanal alan’ tabirini kullanıyordum. Şimdi güvene dayalı bir sorumluluğu olan kurumları düşündüğünüzde, oraya ulaşmak için çok fazla kefil olması gerekiyor. Bitcoin artık bunlardan biri.”

Novogratz, giriş engelini azaltabilir ve satın alması daha kolay olursa Bitcoin’in fiyatının daha da yüksek olacağını söyledi. Goldman Sachs ve JP Morgan gibi bankaların önümüzdeki yıllarda müşteri talebini karşılamak için kripto ile ilgileneceğini tahmin ediyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin