Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı
Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı

Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital bugün yaptığı açıklamada, Bitcoin madenciliği sektörü için yeni bir finansal hizmetler ve araçlar paketi başlattığını duyurdu.

Toronto’da listelenen firma, Galaxy’ye ait donanımı barındıran üçüncü taraf, ABD merkezli bir veri merkezi aracılığıyla kendisi için Bitcoin madenciliği yapıyor.

Amanda Fabiano: “Bitcoin madenciliği yaparak madencileri anlayacağız ve ağ gücünü artıracağız”

Cuma günü yayımlanan bir açıklamaya göre Galaxy’nin Galaxy Dijital Madencilik adlı yeni iş birimi madenciler için “tek elden finansal hizmetler” sunmayı hedefliyor. Daha önce Fidelity Digital Assets’in Bitcoin Madenciliği Direktörü olarak görev yapan Amanda Fabiano üniteye liderlik edecek.

Fabiano, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin madenciliği, Bitcoin ağının temelidir. Kendimiz madencilik yaparak, madencilerin finansal ihtiyaçlarını derinlemesine anlayıp çözebiliyor ve aynı zamanda endüstrinin gücünü ve dolayısıyla Bitcoin ağının gücünü artırabiliyoruz.

Chris Ferraro: “Fırsat arayışındayız”

Galaxy Digital Mining kendi tescilli BTC madenciliği operasyonunu kurdu ve makinelerini ABD’deki üçüncü taraf bir veri merkezinde barındırıyor.

Galaxy Eş Başkanı Chris Ferraro ise şunları söyledi:

Son iki yılda bu sektörün tutarlı ve adanmış kapsamı sayesinde, önerilen her büyük projeyi gözden geçirme fırsatımız oldu ve markamız ve pazar konumumuz benzersiz bir şekilde operatörleri ve ekipman sağlayıcıları sermaye ile birbirine bağlamamızı sağlıyor. Madencilik projesi finansmanı, ekipman finansmanı, dijital varlık destekli finansmanın yanı sıra maden operatörleri ve Galaxy Digital Trading’in endüstri lideri yeteneklerini kullanan yatırımcılar için işletme sermayesi optimizasyonu ve riskten korunma çözümlerinde büyük fırsatları arıyoruz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin