Gal token

Galatasaray’ın eski yıldızı ile TRON arasındaki ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galatasaray’ın eski yıldızı ile TRON arasında ortaklık yapıldı. TRON, Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesi önemli bir stratejik anlaşma imzaladığını duyurdu. TRON, kurucuları arasında Qiang Bai’nin ve eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in de bulunduğu ilk futbol tabanlı Blockchain projesi olarak bilinen v-Sport ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder ile TRON arasındaki ortaklık

Justin Sun ortaklıkla ilgili Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Çok heyecanlı. TRON ve vSport ortaklığı, futbol ve spor endüstrisi sorunlarını çözmek için Blockchain teknolojisini kullanan güçlü bir ittifak. Spor hayranları: Büyük kullanıcı deneyiminin yeniden başlatılması için hazırlanın!

Wesley Sneijder ise Twitter üzerinden TRON ile yapılan ortaklık ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

İşbirliğimizi sabırsızlıkla bekliyoruz!

Bu ortaklık iki şekilde stratejiktir. İlk olarak, TRON’un ana ağ lansmanı 31 Mayıs’ta ve bir haftadan daha az bir süre kaldı. Bu ortaklık, TRON’un ana ağ lansmanı  yaklaştıkça ek destek ve görünürlük sağlayacak.

Bu ortaklık TRON’a ek destek ve görünürlük sağlayacak

İkincisi, ortaklık dünya çapında milyarlarca insanın gördüğü FIFA Dünya Kupası’na TRON, vSport ve Blockchain teknolojisinin dünya çapındaki spotunu getirecek. Son Brezilya Dünya Kupası’nda dünya çapında 3,2 milyardan fazla izleyici vardı. Bu yılki Dünya Kupası Rusya’da gerçekleşecek ve 14 Haziran’da başlıyor. Bu yılki etkinliğe daha yüksek bir kitlenin katılması bekleniyor.

Hem TRON hem de vSport kaynakları paylaşmayı, topluluklar oluşturmayı, teknik konularda işbirliği yapmayı, premium içerik sağlamayı ve karşılıklı erişimi genişletmeyi amaçlıyor. Futbol dünyasında ve tüm spor endüstrisinde ortak oluşum Blockchain teknolojisini oluşturmak için birlikte çalışacak.

vSports, dünyanın ilk tamamen açık Blockchain platformu

vSports, spor endüstrisi için tasarlanmış dünyanın ilk tamamen açık, kâr amacı gütmeyen, Blockchain platformu. Singapur ve Spor Değerleri Vakfı’na kayıtlı. İkincisi, İnternet/AI girişimcisi Strong White ve bir futbol yıldızı olan Wesley Sneijder tarafından kuruldu. VSports’un kurucularından olan Hakutoshi’nin aktardığı ortaklık ve sınırsız olanaklar ilerlemeyle ilgili olarak vurgulanıyor. Hakutoshi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Geçmişteki spor modelinde, coşkunun karşılığı olarak ödül kazanmak için ciddi değerde bir yapı dengesizliği ortaya çıkar. TRON ile işbirliği yaparak, futbol ve spor kaynaklarını kullanmak ve zorlu futbol ve endüstri ile ilgili sorunları çözmek için diğer güçlü şirketlerle gücü birleştirmek mümkün. Sağlıklı futbol ve spor ekosistemlerini inşa etmek ve beslemek için işbirliği yapacağız. Bunun dünya çapında futbol taraftarlarını etkilemenin harika bir yolu olacağına inanıyorum.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin