GALA fiyat analizi: GALA token direnci kırıp yükselişe geçecek mi?
GALA fiyat analizi: GALA token direnci kırıp yükselişe geçecek mi?

GALA fiyat analizi: GALA token direnci kırıp yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GALA tokeni hâlâ genel olarak yükseliş eğiliminde ve tokendeki küçük düzeltme aşaması, 0,5 FIB seviyesinden iyi destek alıyor gibi görünüyor. GALA fiyatı şu anda %8.39 kazançla 0,52 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bununla birlikte, bir toparlanma aşamasını daha iyi doğrulamak için fiyatın 0,56 dolar direncini aşması gerekiyor.

Önemli teknik noktalar:

GALA tokenindeki gün içi işlem hacmi 953.4 milyon dolar ve bu da %14.96’lık bir zarara işaret ediyor.

TradingView Chart

GALA ile ilgili son verilerde, token fiyatı 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesine düştü ve burada birkaç düşük fiyat reddetme mumuyla yoğun talep baskısını gösteriyordu. Bununla birlikte, token kısa sürede yükselişe geçse de, fiyat hâlâ en yakın yatay direnç seviyesi olan 0,575-0,56 doları geçmek için mücadele ediyor.

Token fiyatı, önemli EMA seviyelerine (20, 50, 100 ve 200) göre güçlü bir yükseliş trendini sürdürüyor. Ayrıca, günlük Göreceli Güç Endeksi 56 seviyesinde yer alıyor, bu küçük düzeltme aşamasında bile tarafsız bölgenin üzerinde devam etti.

GALA 4 saatlik zaman çerçevesi tablosu

TradingView Chart

GALA tokeni 4 saatlik zaman dilimi çizelgesinde artan bir üçgen modeli ortaya çıkardı. Bu formasyonun boyun seviyesi 0,56 dolar işaretinde ve kripto yatırımcıları, fiyat genel dirençten yükselişe geçtiğinde uzun vadede fırsat elde edebilir. MACD göstergesinin çizgileri nötr bölgede yer alıyor ve bu orta çizginin üzerine çıkmayı başarırlarsa, yatırımcılar yükseliş modeli için ekstra onay alacaklar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin