featured

GALA fiyat analizi: Azalan üçgen modeli GALA fiyatında yüzde 16 oranında düşüş tehdidi oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GALA grafik analizine göre, genel eğilimin hala yükseliş olduğu görülüyor. Bu parite şu anda token değerinde %50 değer kaybına neden olan bir geri çekilme aşamasında. Ayrıca, fiyat son zamanlarda alçalan üçgen modelinden aşağı yönlü bir ivme kazandı. Bu da aşağı yönlü rallinin önünü açıyor.

Önemli teknik noktalar:

GALA fiyatı, 4 saatlik zaman dilimi çizelgesinde 200 EMA’nın altına düşüyor. GALA tokenindeki gün içi işlem hacmi 171.4 milyon dolardır. Bu da %53.44 oranında bir kazanç olduğunu göstermektedir.

GALA fiyatı en son, hâlâ 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesinin yani 0,44 dolar civarının üzerinde geziniyordu. Altcoin oralardan yeterli desteği almaya çalışıyordu. 11 Aralık tarihinde fiyat bu destek noktasından yükselişe geçen bir mumla toparlanmaya çalıştı. Ancak 0,615 dolar seviyesindeki direnç noktasını geçemedi.

Token fiyatı bu seviyeden bir mum deseni ile reddedildi. Ardından pariteyi 0,44 dolar seviyesindeki destek noktasına geri düşürdü. Bunlar da altcoin fiyatında daha fazla düşüş olduğunu gösteren azalan bir üçgen şekli ortaya çıkardı.

Günlük Göreceli Güç Endeksi ise istikrarlı bir şekilde aşırı satım bölgesine yaklaşıyor.

GALA/USDT 4 saatlik grafik analizi

Bugün GALA token fiyatı, azalan üçgen deseninin boyun çizgisi olan destek noktasını kırdı. Bu desteğin yanı sıra bu parite, piyasa boğaları için önemli bir kayıp olduğunu gösteren 0,5 FIB seviyesi ve 200 EMA gibi diğer önemli noktaları da kırdı.

gala coin

Bugün, token fiyatı azalan üçgen deseninin boyun çizgisi destek seviyesini kırdı. Bu desteğin yanı sıra bu parite,piyasa boğaları için önemli bir kayıp olduğunu gösteren 0,5 FIB seviyesi ve 200 EMA gibi diğer önemli noktaları da kırdı.

GALA token fiyatı son zamanlarda önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altına düştü. Bu da genel olarak kripto para biriminde düşüş eğiliminin olduğuna işaret ediyor. Ayrıca, grafik 20 ve 100 arasında düşüş eğilimi göstererek piyasada daha fazla satıcıyı teşvik ediyor.

Hareketli ortalamanın yakınsama sapması, MACD ve sinyal hattının tarafsız bölgenin (0,00) altında hareket ettiğini ve fiyatta düşüş momentumunu yansıttığını gösterir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin