featured

GALA düştükçe düşüyor! Sıradaki düşük seviye 0,20 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasından düşüş haberleri gelmeye devam ediyor. Gala Games (GALA) fiyatı, hafta sonu düşük değerlerden işlem görüyor.  GALA fiyat hareketi 9 Şubat tarihinden bu yana gözle görülür şekilde düşüş gösteriyor. Boğalar sabrını yitirirken, altcoin fiyatının önce 0,20 dolara düşmesi daha makul görünüyor.

Gala Games fiyatı, bugün de dahil olmak üzere üst üste dört gündür düşmeye devam ediyor. Altcoin için fiyat, daha fazla aşağı yönlü riskin var olduğunun altını çizerek kritik seviyenin altına düştü. Yaşanan küçük çaplı artış hareketi 0,4A0 dolar civarında sınırlandı.

Bu yazının yazıldığı sırada GALA, gün içinde %2 oranında bir düşüşle 0,28 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi ise %35 oranında bir kayıp yaşayarak 830,945,406 dolara geriledi.

Altcoin oldukça önemli olan bir seviyeye çok yakın işlem görüyor.

Günlük grafik düşüş gösteriyor

Günlük grafikte altcoin, 27 Kasım tarihinde ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,84 dolardan beri neredeyse %82 oranında düşüş yaşadı. Ocak ayının sonunda konsolide olduktan sonra fiyat neredeyse %20 arttı.

GALA grafik

Ancak, boğalar bu seviyenin üzerine çıkma inancından yoksun olduğu için yukarı yönlü 0,39 dolar civarındaki salınım zirvelerinin yakınında sınırlı kalıyor. Şu anda fiyat, 20 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) altına işlem görüyor. Fiyat, 4 Şubat tarihindeki 0,20 dolarlık dip seviyelerinden yükselen trend çizgisinin yakınında 0,28 dolarda kaldı.

Küresel boyuttaki kaygılar arttıkça GALA mevcut değerinden de %28 oranında düşmeye ve en son kasım ayında görülen 0,11 dolar civarına geri dönmeye hazır görünüyor.

Öte yandan yükseliş hissiyatında yaşanacak bir değişim ile ilk olarak 0,39 dolar ve ardından 0,50 dolarda bulunan direnç noktaları kırılarak 9 Şubat tarihinin daha yüksek seviyelerine gidebilir.

GALA için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), düşüş eğilimini işaret ederek 45 endeksinde işlem görüyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) orta çizginin üzerinde. Göstergedeki herhangi bir düşüş, paritenin aşağı yönlü görünümünü güçlendirebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin