featured

Grafikler yükselişe işaret ederken GALA, beklenen sıçramayı yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan GALA, kripto piyasası istikrara kavuştuğu için bir rahatlama rallisi içinde işlem görüyor. Piyasada genel olarak düşüş haftasının sona ermesi ile birlikte toparlanma hareketleri başlamış durumda. GALA, psikolojik olarak önemli olan 0,05 dolar seviyesinden yükseliş eğilimi gösteriyor.

GALA fiyatı 0,05 dolarda bulunan destek noktasından bir talep baskısı gösteriyor. 20 günlük EMA seviyesi potansiyel direnç noktasına dönüştü.

GALA için gün içi işlem hacmi 225,5 milyon dolarda bulunuyor. Bu da %9 oranında bir kazanç anlamına geliyor.

Temmuz ayındaki yükseliş eğiliminin ardından, GALA fiyatı %54,3 oranında bir yükseliş kaydetti. Ancak daha sonra ağustos ortasında 0,070 dolarda bulunan direnç noktasından bir reddediliş ile karşı karşıya kaldı. Genel dirençteki artan satış baskısı nedeniyle, piyasa değeri bir hafta içinde %2,6 oranında düştü.

Bununla birlikte fiyat hareketi, ters bir baş ve omuz formasyonuyla pozitif bir tersine dönüşün altında yatan bir yükselişe işaret ediyor. Yukarıda bahsedilen 0,070 dolarda bulunan genel direnç noktası, yükseliş formasyonunun boyun çizgisi olarak görev görüyor.

Ayrıca, 0,050 dolarlık talep bölgesinden başlayan yükseliş eğilimi, modeli tamamlamak için altcoin’in sıçrama olasılığını artırıyor. Bununla birlikte, hacimde gözle görülür bir artışın olmaması durumunda trend tersine dönebilir.

GALA fiyatı, 20 günlük EMA ve 0,058 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kırılmayı başarırsa 0,065 dolara sıçrayabilir.

GALA grafik

Öte yandan hâkim düşüş trendi ivme kazanırsa GALA fiyatı 0,0545 dolarda bulunan destek noktasına doğru hareket edebilir. Bunun sonucunda da 0,05 dolardaki psikolojik olarak önemli olan seviyenin altına düşüş gerçekleşebilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük RSI eğiminin yükselmesi, yükseliş teorisini destekliyor. Ayrıca, orta hattın üzerinde kesişmeye yaklaşan gösterge çizgisi, alıcılar için ek onay sağlayacaktır.

DMI: Piyasa fiyatı arttıkça, DI çizgileri yükseliş olasılığını yansıtıyor. Bununla birlikte ADX çizgisi, fiyat momentumundaki zayıflığı yansıtarak düşüşe işaret etmeye devam ediyor.

GALA için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,058 dolar ve 0,065 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,05 dolar ve 0,045 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin