Futbol efsanesi Pelé, NFT alanına giren en son ünlü oldu  
Futbol efsanesi Pelé, NFT alanına giren en son ünlü oldu  

Futbol efsanesi Pelé, NFT alanına giren en son ünlü oldu  

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler olarak Pelé olarak bilinen Edson Arantes do Nascimento, artık futbol sahasındaki olağanüstü çalışmaları için değiştirilemez tokenler (NFT) kullanarak onurlandırılacak.

Pele’nin NFT’leri

Son haberlere göre, 2 Mayıs’ta Ethernity Chain platformunda yeni bir Pelé NFT koleksiyonu yayınlanacak. Eşsiz dijital koleksiyonlar, Avustralyalı bir konsept sanatçısı ve Visual Lab olan Kingsletter tarafından oluşturuldu. Pelé’nin fiziksel eski kartlarının dünyadaki en değerli ticaret kartları olduğunu belirtmek gerekir. NFT, futbol endüstrisindeki geleneksel kartlarla benzer bir itibar kazanmayı umuyor.

İlk toplu sürümün ardından, platform bir süre sonra başka bir Pelé NFT kart serisini piyasaya sürmeyi planlıyor. Özellikle, NFT satışlarının % 90’ı, kendini yoksullukla mücadele eden çocukları güçlendirmeye ve eğitmeye adanmış dünya çapında bir hayır kurumu olan Pelé Vakfı’na gidecek.

Ethernity CEO’su ve kurucusu Nick Rose Ntertsas, en kapsamlı NFT koleksiyon kitaplığını oluşturmaya odaklandıklarını belirterek, Pelé’nin NFT’lerinin platform için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin