Fundstrat başkanı Tom Lee, tahminlerinde Ethereum'un tarihsel performansını referans aldı
Fundstrat başkanı Tom Lee, tahminlerinde Ethereum'un tarihsel performansını referans aldı

Fundstrat Başkanı Tom Lee: “Ethereum 2019 yılında 1.900 dolar olacak.’’

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat başkanı Tom Lee, Ethereum’un (ETH) 2019 yılı sonuna kadar güçlü bir çıkış trendi yakalayacağını ve gerçek seviyelerine ulaşacağını söylüyor.

Fundstrat Başkanı Tom Lee, tahminlerinde Ethereum’un tarihsel performansını referans aldı

Tom Lee, Ethereum pazarındaki aşırı olumsuz duyguya dikkat çekerek, yakın gelecekte güçlü bir toparlanma için temel bulacağını söyledi. Fiyatın yıl sonuna kadar 1.900 dolara ulaşmasını bekleyen Lee, tarihsel olarak Ethereum’un iki standart sapma ile beklenin altında performans gösteren eşlere sahip olduğunda kayıpları tersine çevirdiğini belirtiyor.

Lee Ethereum’un, 13 Ocak 2018’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.349 dolardan 2019’un sonuna kadar en az yüzde 40 daha yüksek bir fiyat noktası olan 1.900 dolara ulaşacağı sonucuna vardı.

“Bitcoin (BTC) yıl sonuna kadar 25.000 dolar olacak.”

Temmuz ayında Lee, lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yıl sonuna kadar 22.000 ila 25.000 dolar arasında bir seviyeye ulaşacağını iddia ederek, Bitcoin (BTC) ile ilgili boğa pozisyonunu yineledi. Ayrıca, kripto analisti son zamanlarda, Bitcoin ile gelişmekte olan pazarlar arasında bir korelasyon olduğunu öne sürerek yıl sonuna kadar patlama olabileceğini belirtiyor.

30 Temmuz 2015’te piyasaya sürülen Ethereum, piyasa değeri ile en büyük ikinci kripto para birimi. Ethereum, bir dizi sektöre akıllı sözleşmeler ve gelişmekte olan Blockchain powered uygulamaları için bir temel sunan açık kaynaklı bir Blockchain sağlar.

2018’in başlarında 1.300 doların üzerine çıktıktan sonra, Ethereum büyük bir düşüş gördü, mevcut fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece yüzde 17’sine denk geliyor. Ripple (XRP), Eylül ayında piyasa değeri bakımından iki kez Ethereum’u geçti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin