Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Fundstrat 2021 Bitcoin tahminini iki katına çıkardı! Yeni Ethereum tahmini de yayında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım araştırma şirketi Fundstrat, 2021 Bitcoin fiyat tahminini iki katından fazla artırdı. Ethereum’un en iyi kripto para birimini önemli ölçüde geride bırakacağına dair görüş bildirdiler.

Bitcoin fiyat tahminini 2,5 kat arttırdılar

Fundstrat’ın lider dijital varlık stratejisti David Grider, yatırım araştırma firmasının Bitcoin fiyat hedefini iki buçuk kat artırdığını söylüyor.

İki hafta önceki 2021 kripto görünüm raporumuzda, BTC hedefimizi 40.000 dolardan 100.000 dolara yükselttik.

Firma, güncellenmiş BTC hedefini etkileyen sayısız makro ve mikroekonomik faktörden bahsediyor; bunlardan bazıları kurumsal FOMO (fırsatı kaçırma korkusu), zayıflayan bir dolara dair kamu beklentileri, varlığı çevreleyen daha fazla düzenleyici netlik ve genel olarak güçlü bir hisse senedi yükselişi.

Ethereum, BTC’yi geçebilir?

Fundstrat’ın Ethereum için tahmini, Bitcoin tahmininden daha da yükseği işaret ediyor. Bloomberg geçen ay Fundstrat’ın 2021 Ethereum fiyat hedefini 10.500 dolara yükselttiğini bildirdi.

Grider, Ethereum’u tüm kripto para birimleri arasında ‘en iyi risk-ödül oranına’ sahip olarak tanımlıyor. Dijital varlık stratejisti, “blok zinciri bilişiminin geleceği olabileceğini” tahmin etti.

Fundstrat’ın yeni BTC hedefiyle ilgili Yahoo Finance ile yaptığı röportajda Grider, şirketlerin neden Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıklarına yatırım yapmaya devam edeceklerine ilişkin analizini genişletti ve sektöre verilen desteğin, enflasyona karşı bir korunma arzusundan daha fazlası tarafından motive edildiğine dikkat çekti.

Bu ağlar tarafından sağlanan çok sayıda fayda var ve bazı kurumsal iş modelleri için çok yıkıcı olabilir. Bu kripto varlıklarından bazılarına sahip olmak istemeniz için gerçek nedenler var. Teknoloji işletmeler için nasıl gerçekten etkili olabilir ve dönüştürücü olmak için neler yapabilir? Kripto ağlarında gördüğümüz şey, bunlar bir organizasyon modelinin yeni biçimleridir. İnternet gibi bir şey. Daha fazla işletme ve kullanıcı bu şeylere katıldıkça, bunların değeri artar ve fayda artar. İnsanlar katılıyor çünkü bu teknolojide gerçekten yıkıcı bir fayda var.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin