featured

Fujitsu Inter Blockchain Ödeme Sistemini Başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fujitsu Inter-Blockchain Ödeme Sistemini Başlattı. Ödeme sistemi, farklı şifreleme ağlarının birbirleriyle birlikte çalışabilmesi için bir araç sağlamayı amaçlamaktadır.

Fujitsu tarafından yapılan açıklamada , şirketin Dijital para alışverişi ve ilk token teklifleri (ICO) etrafında faaliyetlerinin artan sayıda olduğunu belirtti. Bununla birlikte, dijital para birimleri arasında başarılı bir çözüm bulunmasını etkin bir şekilde gerçekleştirmek için, Blockchain’ler arasındaki sınırlardaki döviz alım satım işlemlerini şeffaf bir şekilde yönetmek için güvenilir bir uygulama olmalıdır.

“Ancak Blockchain kullanarak yönetilen sanal para birimleri arasında yapılan anlaşma, Blockchain’ler arasındaki sınırlardaki döviz alım satım işlemlerini gerçekleştirmek için güvenilir bir uygulama gerektiriyor ve bu süreçte şeffaflığın sağlanmasının devam eden bir konudur.”

Şirkete göre, ödemeler teknolojisi , birden fazla Blok zincirini birbirine bağlayarak bu işlemleri çevreleyen sorunları çözebilir ve otomatik olarak yürütülebilen tek bir işlem süreci yürütür.

Fujitsu’nun yeni ürününün açıklamasının bir kısmı şöyle:

“Fujitsu Laboratuarları şimdi her bir zincirdeki ilgili işlem dizisini özel bir Blockchain veya bir” bağlantı tipi zincir “e kaydeterek birden fazla Blockchain’i birbirine bağlayan akıllı sözleşme teknolojisinin bir uzantısı geliştirdi. otomatik olarak yürütülebilen tek işlem süreci ve her zincirde işlem sürecinin yürütme zamanlamasını senkronize etmek için bir işlem kontrol teknolojisi geliştirdi. “

Fujitsu ayrıca, teknolojiyi 2018’den itibaren ticarileştirmeyi planladığını açıkladı. Ancak şirket, bunun ek test ve ürün geliştirme sonuçlarına bağlı olacağını iddia etti.

Fujitsu Laboratuarları, bu teknolojiyi döviz ötesine, şirketlerle sözleşme otomasyonu arasındaki yüksek güvenilirlikli veri alışverişi alanlarına ve çeşitli alanlarda denemelere devam etmekle birlikte 2018 mali yılı ve sonrasında ticarileştirme amacıyla devam edecek. “

Fujitsu , Blockchain teknolojisinin ticari uygulamalarını keşfetmek isteyen birçok şirketten biridir . Bu yılın başında, Japon teknoloji devi Blockchain’in bankacılık sisteminde nasıl kullanılabileceğini keşfetmek için bankacılık birlikleri ile ortaklık kurmuştu.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin