Sıcak Haber: Binance denetçisi Mazars, hizmetlerini askıya aldı…

FUD haberleri yine yayıldı: Binance ile ilgili söylentiler çoğaldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kötü piyasada FUD haberleri daha çabuk yayılıyor. Son birkaç haftadır çıkmayan haberler yeniden gündem olmaya başladı. FTX iflasından sonra hedef tahtasına bu sefer de Binance koyuldu.

Amerika tarafından gelen Binance haberleri, kripto topluluğunda FUD etkisi oluşturdu. Yatırımcılar endişe ederken fiyatlanma tarafında istenilen pozitif duygu henüz oluşmadı. 24 saatlik işlem hacimlerinde de düşüşler göze çarpıyor.

Öte yandan Eski bir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) düzenleyicisi olan John Reed Stark, Binance’in son “rezerv kanıtı” raporunun “tehlike işareti”ni nasıl tanımladığını açıkladı. Stark, son raporun “iç mali kontrollerin etkinliğine değinmediğini” veya “bir görüş veya güvence sonucu ifade etmediğini” iddia ederek, “sayıları doğrulayamadığını” da sözlerine ekledi.

FUD haberleri dalga dalga geliyor

Reuters’a göre ABD Adalet Bakanlığı, kripto borsa devi Binance’i olası kara para aklama ve cezai yaptırım ihlalleri nedeniyle suçlamaya devam ediyor. Bu FUD haberleri olarak direkt kendini gösterdi.

Rapora göre, CEO Changpeng Zhao (CZ) dahil olmak üzere borsanın üst düzey yöneticilerini de araştırıyor. Konuya aşina dört kişinin aktarıldığı raporda, savcılar arasındaki anlaşmazlıkların cezai soruşturmayla ilgili herhangi bir olası sonucu engellediği belirtildi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin